Miniklere TEMA Rozeti

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) adına Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından, Gerze Anaokulu Öğrencilerine TEMA üyelikleri takdim edildi.

Miniklere TEMA Rozeti
HABERİN GALERİSİ
Tema

Tema

Anaokulu salonunda düzenlenen törende, öğrencilere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından TEMA kimlik kartları dağıtılıp TEMA rozetleri takıldı. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “TEMA Vakfı’na destek vermeye devam edeceğiz. Ağaç ve orman sevgisini küçük yaştaki çocuklarımıza aşılamak ve doğayı koruma adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan yavrularımıza yaptığımız etkinliklerle orman sevgisini kazandırmaya devam edeceğiz.

İlçemizde TEMA çalışmalarımıza katkılar sunacak gönüllülerimizle çoğalarak daha yeşil yarınlara umutla bakmanın heyecanını yaşıyoruz. Geleceğin gücünün doğada olduğuna inanıyor ve insanların doğa ile uyum içinde yaşayacağı bir geleceği savunuyoruz. Verimli topraklar, yaşam veren su ve temiz bir hava için bizlere destek veren, yaşamın savunulmasında TEMA’ ya katkıda bulunan TEMA okulu ve TEMA gönüllüsü olan  Gerze Anaokulu’na   TEMA ailesine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 12:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER