Show TV Yaykıl’da

Her hafta Türkiye´nin değişik illerinden ayrı güzellikleri izleyicisine sunan Show TV’nin sevilen programı Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu, bu kez çekim için İlçemiz Yaykıl Köyü’nü seçti.

Show TV Yaykıl’da

Her hafta Türkiye´nin değişik illerinden ayrı güzellikleri izleyicisine sunan sevilen programı Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu, bu kez çekim için geldiği ilçemiz Yaykıl Köyünü ve yöresel yemeklerinin tanıtımını yaptı.

Önümüz günlerde Show TV’de yayınlanacak olan program Yaykıl Köyü Yeni Saray Tekstil bahçesinde gerçekleşirken Lezzet Yolculuğu Programın çekimlerine köy halkı yoğun ilgi gösterdi. Köyün bayanları tarafından hazırlanan çeşitli yerel yemekler tanıtılmanın ardından köyün birçok yeri de gezilerek çekimler yapıldı.

Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki, köye has güzelliklerin Show TV’de yayınlanan Lezzet Yolculuğu programı için köyümüzde çekim yapılmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.















Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 12:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
NADİRE BAŞ
NADİRE BAŞ - 8 yıl Önce

turgay başyaylanin programinda gerze de derlediğim nebiyemin iskarpini türküsü tanitilabilirdi.böyle programlar yöresel değerler patenti için önemlidir.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

bu proğramin tekrari hangi tarihde olacak..bilen birisi bizi aydinlatabilirmi...bu proğrami izlemek isterim elbette..saygilarimal..

3
3 - 8 yıl Önce

program daha yayınlanmadı, 3 hafta sonra yayınlanacak.

banner381
SIRADAKİ HABER