Terfi Merkezine Farklı Bakış

İnşaat Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy yapılması planlanan terfi merkezini farklı bir açıdan yorumladı.

Terfi Merkezine Farklı Bakış

GERZE KANALİZASYON VE TERFİ MERKEZİ İNŞAATINA BAKIŞ

       Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı gazetede verdiği demeçte;

        “Projesi hazırlanarak ilgili Bakanlığa gönderilen ve Bakanlık bünyesindeki işlemleri tamamlanan Gerze Kanalizasyon ve Terfi Merkezi İnşaat’ına önümüzdeki günlerde başlanacaktır. Bunu bütün hemşerilerime müjdeliyorum.” dedi.

        Evet, 21. yy. da her evin kanalizasyon şebekesine bağlanması ve atıkların çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi Başkanın dediği gibi modern şehirciliğin gereklerindendir. Fakat, Başkan atıkların bertaraf edilmesini müjdelemiyor, ağır aksak çalışan ve sürekli amortisman giderlerini arttıran eski sistemin yenileneceğinin müjdesini vermektedir.

Makalenin devamı için Tıklayın.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2013, 11:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sanırım siz de inşaat mühendisisiniz konuyla ilgili bir çözümünüz varmı... yoksa bir de şu taraftan mı bakalım dediniz güneş ve pırıl pırıl bir zonguldak 'dan
saygılar ....

hasan vehbi ersoy
hasan vehbi ersoy - 11 yıl Önce

gerzeli değil;sen okuduğunu algılayamıyor musun?kesafete uygun paket arıtma yapılsın,deniz kirletilmesin,davet ihale yöntemi ile,iş müteahhide verilmesin,verilirse gerze halkının parasını çarçur ettirirsin,diyorum,bana yorumda ,senin çözümün var mı diye soruyorsun,seni ilkokuldan mezun ettiler mi diye ben soruyorum şimdi,vallahi görmeden inanmayacağım...editör,dün yazdığım yorumu neden yayınlamadın,çok garipsedim.pırıl pırıl hemşerilerim üzülmesinler,ben buradayım.

banner381
SIRADAKİ HABER