Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verme kriterimiz

Kerkük’te, Musul’da Telafer’de Türkmen’ler sürgün ediliyor. Sadece Türk ve Müslüman oldukları için. Demografik yapı Türkmen’lerin aleyhine olacak şekilde zulümlere, ölümlere sürgün ediliyor, dağıtıyorlar bunlar bizim soydaşlarımız, dindaşımız. ...

PROF.DR EMİN KURU

İstanbul Aksaray Türkiye’nin her vilayeti Arap, zenci varlığı adeta istila etti. Yer, yer Adana gibi vilayetlerde çoğu Müslüman bile olmayan bu zenci Arap yapıdan Türk toplumu rahatsız, ayaklanmalar, kavgalar görüyoruz, bu kontrolsüz yapının bir buçuk milyon olduğu biliniyor.

Hırsızlık, fuhuş gasp, uyuşturucu işi ile iştigal  ediyorlar, bu yönetenlerin sorumluluğudur belki de bir bildikleri vardır, seçmen oldular Türkiye’de de demokrasiye katkı sunuyorlar.

 Dünyada ise, Türk katliamı sürgünü yaşanıyor, Doğu Türkistan, Kerkük, Musul, Telafer de Türkler, Türkmenler ölümlere sürgünlere tabi tutulmuştur.

 Soydaşlarımızı Müslüman Türkmenleri de Türkiye’ye istiyoruz.

EN AZ BİR BUCUK MİLYON TÜRKE TÜRKMEN’E TÜRKİYE KAPILARINI AÇMALIDIR .ZENCİLERE ARAPLARA AÇTIGI GİBİ Türkmenlerin de yaşamaya hakkı vardır. Zenciler kadar Araplar kadar MÜSLÜMAN TÜRK TÜRKMEN KATLİAMINA DUR DIYEN CUMHUR BAŞKANI ADAYI TERCIHİMİZ OLSUN.

 Türkiye’deki Türkler ve Türkmenler sizde insanlık için soydaşlık için cumhurbaşkanlığı seçim kriterini ortaya koyun. Sen zulme uğrasan ilk aklına gelen soydaşların olmayacak mıydı?

Lütfen empati yapın Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur VARLIGINDAN TÜRK DÜŞMANLARI HABERDAR OLSUN

 Prof. Dr. Emin Kuru

YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin çelik
hüseyin çelik - 10 yıl Önce

kalemine sağlık emin amca