23 Nisan’ı Erken Kutladılar

Gerze Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan’ı Erken Kutladılar

Gerze Anaokulunda bugün saat:11.30 da gerçekleştirilen kutlamalar miniklerin büyüklerini aratmayacak ciddiyet içeresinde yaptıkları saygı duruşu ve okulu çınlatarak seslendirdikleri İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okulda belirtmeden geçemeyeceğimiz harikulade bir manzara ile karşılaştık. Çocuklar kıyafetleri ile okullarını doğadaki tüm renkleri içinde barındıran çiçeklerden oluşturdukları rengarenk bir çiçek bahçesine çevirmişlerdi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Okul öğretmenleri, öğrenciler, okul çalışanları ve öğrenci velilerinin katıldığı kutlamanın açış konuşmasını yapan Gerze Anaokulu Müdürü Selçuk Demir “ 23 Nisan mevsim gibi bahardır, 23 Nisan yağmursa, çocuklarımız sevgi damlacıklarıdır, geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımızdır “ diyerek duygu dolu sözlerle başladığı konuşmasını, 23 Nisanın çocuklara yakışır bir şekilde kutlanması için yapılan yoğun çalışmalardan örnekler verdi ve 23 Nisanın insan haklarına saygı, sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diledi. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Müdürü Demir Gerze Anaokulu çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını en içten dilekleri ile kutladı.

Okul öğrencilerinin 23 Nisan konulu şiirlerini büyük bir heyecan ve bir o kadarda başarılı bir şekilde seslendirmelerinin ardından Nasrettin Hoca, Karagöz Hacivat oyunları ve animasyon gösterilerinin ardından program sona erdi

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER