Başkandan Plaket

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Halk Kütüphanesinin yeniden yapılandırılma çalışmalarından dolayı Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bile Kula’yı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Başkandan Plaket

   İlçemiz Atatürk Halk Kütüphanesi, Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğünün çağdaş kütüphane hizmetlerinin modern ve sağlıklı ortamlarda verilmesini sağlamak kapsamında Gerze Belediye Başkanlığı ile işbirliği yaparak yeniden yapılandırıldı ve çağdaş bir kütüphane olarak hizmet verecek duruma geldi.
  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İlçe Halk Kütüphanesinin yeniden yapılandırılmasından duyduğu büyük memnuniyetten dolayı Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Onur Bile Kula ve Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç’a makamlarında plaket takdim etti.
Bu konuda bilgisine başvurduğumuz Gerze Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş konuşmasında; “Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mevcut Halk Kütüphanemizin iyileştirilmesi kapsamında, yetişkin salonu, ödünç kitap servisi, çocuk bölümü, ayrıştırma işlemi, tuvalet seramiklerinin işlenmesi ve belediye internet evinin kütüphanede konumlandırılmasını sağlamıştır.
  Bu çalışmalar sonucunda başkanımızın Genel Müdürlüğümüze yapmış olduğu ziyaretten sonra İlçemize modern çağdaş bir çocuk kütüphanesi yapılması gündeme gelmiş ve Genel Müdürlüğümüz tarafından yer talebinde bulunulmuştur.  Bu talebe ilçemiz ve çocuklarımız adına Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından anında karşılık verilerek kapatılan eski öğretmenevi binasını çocuk kütüphanesi yapmak üzere 10 yıllık tahsisi belediye tarafından yapılmıştır. Çalışmalar kapsamında çocuk kütüphanesi revize çalışmalarında sona gelinmiştir ve en kısa sürede de açılışı gerçekleştirilecektir. Bu süreçte öneri ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Belovacıklıya, yeni atanan Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürümüz Erkin Yılmaz’a ve Kütüphane hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç’a teşekkür ediyorum” dedi.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 22:14
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER