Belediye den Örnek Davranış

Gerze Belediyesi “Gerze’de Engeller Eğitim ile Kaldırılıyor Projesi” ile örnek bir davranışa imza attı.

Belediye den Örnek Davranış

  12 Mayıs 2014 Pazartesi saat 14 00 de Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan tanıtım toplantısına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Semih Keleş, Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Fatma Baş, Siyasiler, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, Öğrenciler ve vatandaş katıldı.

  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Proje teklif çağrısına iştirak ederek hibe destek alan Gerze Belediyesi, alınan desteğin hayata geçirilmesi noktasında ilk adım olarak bugün Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde tanıtım toplantısı yaptı.

  Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Fatma Baş’ın açılış konuşması ile başlayan proje tanıtımında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Semih Keleş, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar birer konuşma yaptı.

  Ekibiyle beraber önemli bir konuda proje hazırlayan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; projede amaçlananın, öncelikle engelliler değil, engellilere nasıl davranılması ve tüm toplumun da engellilerin sosyal yaşantıdaki yerini bilmesi gerektiğine değindi. Katılımın az olmasından yakınan Belovacıklı, bu projenin eğitim faaliyetleri ve amaçları gerçekleştiğinde salonun tamamen dolacağına inandığını söyledi.

Toplantı Havva Korkmaz’ın katılımcılara projeyi tüm detayları ile tanıtması ile son buldu.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 10:19
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER