Denizcilik Lisesi Açılıyor

Sinop AK Parti Milletvekili Nazım Maviş, “Sinop’a iki büyük eğitim yatırımı hayırlı olsun.” dedi.

Denizcilik Lisesi Açılıyor

DENİZCİLİK LİSESİ ve İMAM HATİP ORTAOKULU

Sinop yeni 2 okula kavuşacak. Yeni yapılacak Sinop Merkez Denizcilik Anadolu Lisesi ile Sinop Merkez İmam Hatip Ortaokulunun yapım ihaleleri gerçekleştirildi. İki okulun yapımı 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacak.

Sinop Merkez Denizcilik Anadolu Lisesinde 16 derslik, 2 atölye ile 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yer alıyor. Çiftlik Köyü mevkiinde yapılacak eğitim kompleksi yaklaşık 15 dönüm üzerine inşa edilecek.  Gelincik Mahallesinde yapılacak Sinop Merkez İmam Hatip Ortaokulu ise, 18 derslik, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon, bahçe ve çok amaçlı salon ile yaklaşık 10 dönüm üzerine inşa edilecek.

NAZIM MAVİŞ: SİNOP EĞİTİMDE YÜKSELECEK

Sinop Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, 2 büyük eğitim yatırımı ile ilgili, ihalenin sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti “Çok sevindim. İnşallah eğitimle ilgili nice güzel işlerimiz olacak” sözleriyle paylaştı. “Sinop eğitimde yükselecek” diyen Nazım Maviş şöyle konuştu.

“Sinop eğitimde yükselecek ve eğitimle yükselecek. Eğitim başta olmak üzere her alanda Sinop’a yeni yatırımlar kandıracağız. Sinop’a yapılacak bütün yatırımların Ankara’da takipçisi olacağım. Gelecek yıllarda ilimize ve ilçelerimize birçok eğitim yatırımı kazandıracak ve birçok alanda yeni yatırımlara imza atacağız. Sinop’lu gençler, eğitimde ortaya konulan bu yeni projeler sayesinde daha başarılı olacak, daha iyi yerlerde olacaklar. Sinop Merkez Denizcilik Anadolu Lisesi ile Sinop Merkez İmam Hatip Ortaokulu ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 12:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER