En çok okuyan okul seçildi.

2011-2012 yılında Karlı TOBB İlköğretim Okulu, Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi bünyesinde hizmet veren gezici kütüphaneden en çok yararlanan ve en çok okuyan okul seçildi.

En çok okuyan okul seçildi.

  48. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi tarafından organize edilen etkinliklerde gezici kütüphaneden en çok yararlanan okul olan Karlı TOBB İlköğretim Okulu adına okul müdürü Adem Yönet, 27 mart 2012 günü Gezici Kütüphaneden en çok yararlanan okul ödülünü aldı.

  48. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi müdürü Selçuk Yüksel ve çalışma arkadaşları ile Gerze Halk Kütüphanesi müdürü Suat Altuntaş  29 Mart 2012 günü Karlı TOBB İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek,  öğrencilere kütüphane hizmetleri hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerden  gezici kütüphane hakkında görüşlerini alan Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk Yüksel, önümüzdeki günlerde gezici kütüphanenin yenileneceğini ve kitap kapasitesinin arttırılacağı bilgisini verdi.  Ayrıca öğrencilere önümüzdeki günlerde çocuk edebiyatı üzerine çalışan yazar Fatih Erdoğan’ın da Karlı TOBB İlköğretim Okulu’nda konuk edileceği ve yazarla söyleşi etkinliği yapılacağı müjdesini verdi. Gerze Halk Kütüphanesi Müdürü Suat Altuntaş, Gerze Halk Kütüphanesinden sürekli yararlanabileceklerini ve bir öğrencinin “kütüphane bünyesinde görev alabilir miyiz?” sorusuna karşılık gönüllü olarak kütüphane hizmetlerinde görev alabilecekleri hususunda bilgi verdi ve böyle bir çalışmanın kendilerini onurlandıracağını belirtti.

  Okul kütüphanesini de gezen Dr. Rıza Halk Kütüphanesi ve Gerze Halk Kütüphanesi ekibi kütüphanecilik kulübü öğrencilerinden okul kütüphanesi hakkında bilgiler aldı. Okul kütüphanesinin elektronik ortamda kitap alışverişi yapması ve yaklaşık 1000 dolayında kitap barındırmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

  Okul Müdürü Adem Yönet, katkılarından ve ziyaretlerinden dolayı Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi ve Gerze Halk Kütüphanesi’ne teşekkür etti.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2012, 13:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 12 yıl Önce

az kitap okuyan bir toplum olarak sıkça şikayet ettiğimiz şu günlerde okuyan ve okumalarına destek olanlara teşekkür ediyorum.umarım herkes okuma alışkanlığını kendi olmasa da çocuklarına ve etrafındaki insanlara öğütler ve destek olur.resimlerde okulumuzun kütüphane raflarına lütfen dikkatli bakın o pırıl pırıl çocuklarımızın kitap desteğine ihtiyacı var.hadi herkes bir atsın.hayat paylaştıkca güzel unutmayalım.saygılar.

banner381
SIRADAKİ HABER