Gerze Anaokulunda Piknik

23-31 Mayıs okul öncesi eğitim şenliği ve pikniği düzenlediler.

Gerze Anaokulunda Piknik

  İlçemiz Gerze Anaokulu tarafından düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul öncesi eğitim şenliği ve pikniği 23 Mayıs 2013 günü saat 10.30 da okul öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velilerinin katılımı ile okul bahçesinde gerçekleştirildi.

  Şenlikler ve piknik etkinliği Anaokulu Müdürü Şerife Gül Çakır’ın açış konuşması ile başladı. Müdür Gül yaptığı konuşmada; etkinliklerin bu yıl 6.nı gerçekleştirdiklerini belirterek amaçlarının veli ve öğrencilere yönelik hoşça vakit geçirmelerinin sağlanması, öğrencilerin okul öncesi dönemlerini hoş hatıralarla anması olduğunu ifade etti.

  Etkinlik çerçevesinde Erhan Kaya rehberliğinde öğrencilerle birlikte hazırlanan çeşitli dans gösterileri, eğlenceli yarışmalar, yüz boyama çalışması, Hacivat-karagöz ve palyaço gösterileri esnasında öğrenciler ve velileri gönüllerince eğlendiler. Öğrenci velileri ve öğrencilerinin “Ankara’nın Bağları” eşliğindeki oyunları görülmeye değerdi.

Eğlence ve piknik etkinliği öğrenci velilerinin hazırladıkları ikramları pikniğe katılanlara sunmaları ve öğrencilere çikolata ve balon dağıtımı ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 12:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER