Gerze Lisesi Birinci

Yapılan yarışmaların sonucunda Gerze Lisesi ve Atatürk Ortaokulu birinci oldu.

Gerze Lisesi Birinci

  14 Mart 2013 Perşembe günü Kuzeyin Takım Yıldızları yarışması adı altında öğleden önce Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 6 ortaokul, öğeden sonra ise Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 5 lise arasında bilgi yarışması düzenlendi.

  Ortaokullar arasındaki yarışmaya Gerze Gazi Mustafa Kemal, Atatürk, Haşim Zehra Tarı, Belören, Karlı T.O.B.B. ve Yenikent Cumhuriyet Ortaokulları katıldı.

  Yarışma sonucunda Gerze Atatürk Ortaokulu 190 puanla birinciliği elde ederken, 160 puanla Gerze Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ikinci oldu. Yarışmada üçüncülük ise yedek soruyla belli oldu. Yedek soruyu bilen Karlı T.O.B.B. Ortaokul ekibi üçüncülüğü Belören Ortaokulu ekibinin elinden aldı.

  Liseler arası yarışmaya Gerze Lisesi, Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, Gerze İmam Hatip Lisesi, Gerze Teknik ve Endüstri Lisesi ile Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. Kıyasıya geçen yarışma sonucunda tarihinden beri gerek sosyal, gerekse eğitim alanında büyük başarılar elde eden Gerze Lisesi 180 puanla birinci oldu. Yarışmada 150 puanla Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ikinciliği alırken, Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 130 puanla üçüncülüğü elde etti.





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2013, 10:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
halit
halit - 11 yıl Önce

atatürk ortaokulunun kazancağı belliydi adamlar sistemli ve ısrarlı çalışıyorlar

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

tuhaf...anadolu lisesi 2. gerze lisesi 1.gerze lisesi öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederim.anadolu lisesi kafamda büyük bir soru işareti...

haktan yana
haktan yana - 11 yıl Önce

sayın editör resimlerde hep gerze lisesi müdürü var neden atatürk ortaokulu yok acaba onlar birinci değil mi?

Anadolu lisesi öğrencisi
Anadolu lisesi öğrencisi - 11 yıl Önce

illa böyle bir yarışmada anadolu lisesi birnci olmadı diye kafa karıştırmaz emin olun gerzede tekbir okulll iyi olabilir oda herşeyi ile anadolu lisese

Aysun KOÇ
Aysun KOÇ - 11 yıl Önce

bende teknik liseyi kutluyorum anadolu ile kiyasiya yariştilar

hanife
hanife - 11 yıl Önce

o zaman başarınızı ispatlasaydınız da görseydik keşke...

hanife
hanife - 11 yıl Önce

teşekkürler

zarife çaglayan
zarife çaglayan - 11 yıl Önce

keşke bizde olsaydık izleseydik ama yokuz


banner381
SIRADAKİ HABER