Gerze Meslek Yüksek Okul Kayıtları Başladı.

2012-2013 akademik yılı için Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla otogarda danışma masası kurulurken kayıtlar 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında sürdürülecek.

Gerze Meslek Yüksek Okul Kayıtları Başladı.

      Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Sinop Üniversitesine 2012-2013 eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da otogarda karşılanıyorlar.

     Otogarda hazır bulunan danışma masası, Sinop’a gelen yeni öğrencilerimizi geçen yıllardaki gibi otogarda karşılayarak fakülte/yüksekokullara transferleri ring servislerle sağlıyor. Öğrencilerimizin kayıt işlemlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yapmaları için onları yönlendiren Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli, aynı zamanda öğrencilere üniversitemiz, şehir ve barınma olanakları gibi konularda bilgi vererek onların üniversite yaşamına daha kısa sürede uyum sağlamalarına katkı sağlıyorlar. Kayıt için gerekli yardımın sağlanmasının yanı sıra Üniversitemize ait servislerle öğrencilere ilimizin tarihi ve turistik mekanları da gezdiriliyor.

    Kayıtlarını tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, danışma masası görevlileri tarafından yönlendirilerek fakülte/yüksekokulların ilgili birimlerinde kayıtlarını gerçekleştiriyorlar. 
      Danışma masası çalışanları ve fakülte/yüksekokullara ring servis hizmeti, kayıtların tamamlanacağı 07 Eylül 2012 Cuma gününe kadar otogarda görevini sürdürecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 14:08
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER