Gerze’nin okulları ödüle doymuyor.

Gerze EML, Sinop ve ilçelerini kapsayan proje yarışmasında birinci oldu.

Gerze’nin okulları ödüle doymuyor.

2011 yılı proje tabanlı beceri yarışmasında Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, ahşap teknolojileri alanında birinci, metal teknolojileri alanında ikinci oldu. Okul müdürü Metin Çalmaz, dereceye giren öğrencilerle objektiflere poz verirken gurur duyduğu projeleri haber sitemize şöyle anlattı:

“Sinop’ta yapılan 2010-2011 öğretim yılı proje tabanlı beceri yarışmasında Gerze’yi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz Ercan Baş ve Kadir Sayar, yarışmada büyük bir başarıya imza atarak ahşap teknolojisi alanında birinci oldular. Bu öğrencilerimiz, danışman öğretmen Aytekin İnceefe ile birlikte daha sonra yapılacak Bölge Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında ilimizi ve ilçemizi temsil edecekler. Oradan da başarıyla döneceklerine inanıyorum. Amaçlarının endüstriyel mobilya alanında yeni ve yaratıcı ürünleri ortaya çıkarmak olduğunu söyleyen ekibimiz, ev mobilyasına getirdikleri yorumla yeni yaşam biçimine kolaylıklar sunuyorlar.

“Metal teknolojisi alanında öğrencilerimiz Sezgin Polat ve Anıl Giresun’un, öğretmenleri Engin Çağlar danışmanlığında gerçekleştirdikleri üç ayak merdiven projesi de iş güvenliğini sağladığı ve iş kazalarını azaltması nedeniyle ikinciliğe layık görüldü. Okulumuzun başarıları artarak devam edecektir.” dedi.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
g. ç
g. ç - 13 yıl Önce

Özellikle Orta Sehpa (Konfor Sehpa) çok fonksiyonel bir buluş ve inanlara daha cok hanımlara rahatlık sağlıcak bir mobilya tekrardan emeği geçen herkezi tebrik ediyorum saygılarımla...

mehmet gün
mehmet gün - 13 yıl Önce

bu projeyi hazırlayan öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencileimizi kutlar başarılarınını devamını dilerim

ceyhan ayaydın
ceyhan ayaydın - 13 yıl Önce

hüseyin bodur nerdesin senin tebriklerine ihtiyaç var ilk defa yoksun

gerze gündem
gerze gündem - 13 yıl Önce

*Hakaret, küfür, kanıtlanamayacak iddia ve suç niteliği içeren yorumları yayınlayamıyoruz. Lütfen yazdıklarınızı bir kez daha okuyun, bazen tek bir sözcük bile o kadar emek verilen güzelim bir yorumun çöpe gitmesine neden olabiliyor.
*Lütfen başka yorumcularla didişmeyi değil, ilgili haber veya makaledeki fikirleri esas alınız. Israrla ve sürekli olarak başka yorumcularla uğraşanlarda kasıt aramaya başlıyoruz.
*Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harfle yazmayınız, bunları yayınlamıyoruz.
*Lütfen yorumunuzda “sıkıysa yayınlayın”, “erkekseniz yayınlarsınız” gibi editörlere meydan okuyan ibareler kullanmayın.

Suat ALTUNTAŞ
Suat ALTUNTAŞ - 13 yıl Önce

Sayın Müdürüm; Metin Bey... Ekibinizle birlikte yakalamış olduğunuz ve devamının geleceğine inandığımız başarılarınız için yolunuzun açık olmasını dilerim...Tebrikler....

banner381
SIRADAKİ HABER