Hazırlıklar Başladı

Çocuk Oyunları Şenliği içi okullar çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar.

Hazırlıklar Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği, daha evvel il bazında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği bu yıl ilçeleri de kapsıyor.

İlçemizde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleştirilecek Çocuk Oyunları Şenliğine her okul kendi bünyesinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Çocukların beden gelişimlerine paralel olarak zeka gelişimine de katkıda bulunmak, zamanı bilinçli bir şekilde kullanmak, yarışırken hem eğlenmek hem de öğrenmek amaçlı olarak düzenlenen yarışmalarda;

1.sınıflar halat çekme, 2. Sınıflar labut devirme, 3.sınıflar beceri koordinasyon, 4. Sınıflar kaleli yakan top branşlarında mücadele edecek.

7-18 Mart tarihleri arasında ilkokullarda her sınıf seviyesinden birinciler seçilecek, daha sonra 25-27 Nisan tarihlerinde ilçemiz şehir stadyumunda, hava koşulları müsait olmadığı takdirde kapalı spor salonunda tüm ilkokulların katılımı ile ilçe birinciliği düzenlenecek. Mayıs ayının birinci haftasında ilçe birincileri Sinop’ta İl birinciliği için mücadele edecekler.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 11:07

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER