İlköğretim Okulları İlk Zilini Çaldı

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı, Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için 8 Eylül 2014 Pazartesi günü uyum eğitimiyle başladı.

İlköğretim Okulları İlk Zilini Çaldı

  Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin eğitim ve öğretime hazırlanması için hazırlıklar tamamlandı ve bugün ülke genelindeki tüm okullarda öğrenciler okula ilk adımlarını attı. Velileriyle birlikte okula gelen öğrencilerin bir kısmının çok heyecanlı olduğu bir kısmının da okuldan korktuğu gözlemlendi.

Birinci sınıf öğrencileri için okulun içi ve dışı sınıf öğretmenleri eşliğinde tanıtıldı ve öğrencilere gerekli uyarılarda bulunuldu.

Öğrenciler bir hafta boyunca okula yarım gün devam edecekler. Genelgeye göre, bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2014-2015 eğitim öğretim yılı 15 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak.














Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
aylin
aylin - 10 yıl Önce

haşim ve zehra tarı ortaokulundan da görüntüler istiyoruz. çocuklarımız eğitim yerine rezalet yaşıyorlar.

esin y.ilgili veli.
esin y.ilgili veli. - 10 yıl Önce

haşim ve zehra tarı ortaokulunun bahçesine yapılmakta olan yeni ortaokul aralık ayında bitecekmiş..hergün iki çivi çakmayla bu okul inşaatı bitmez.inşaat nedeniyle okulun bahçesi suntalarla tutulmuş çocuklerımızın oyun alanları daralmış.dandik bir dönme dolap ve üç adet salıncak...okulun bir velisi olarak yetkili kişilere sesleniyorum ...yeni ortaokulun inşaat çalışmaları hızlandırılsın.çocuklarımız iyi okullarda eğitim görsün.lütfen siz gerze gündem habercileri olarak bu konuyla ilgili sık sık görüntülü haberler yapın ve yayınlayın...

banner381
SIRADAKİ HABER