Kubilay Kursiyerleri Ziyaret Etti

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay KOSGEP destekli uygulamalı girişimcilik kursunu ziyaret etti.

Kubilay Kursiyerleri Ziyaret Etti

  Gerze Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda 31 Mayıs 2013 Cuma günü saat 11.00 de gerçekleşen ziyarette Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu, Eğitmen Bünyamin Ersoy ve kursiyerler hazır bulundular.

  Gerze Halk Eğitim Merkezince düzenlenen KOSGEP destekli uygulamalı girişimcilik eğitimi kursiyerlerini ziyaretinde yaptığı konuşmada düzenlenen kursun kursiyerler için önemine dikkat çeken Gerze Kaymakamı Metin Kubilay;  Vasıflı işgücü sağlanması açısından bu kursa birçok alanda ihtiyaç duyulduğunu, kursiyerlerin verilen bu hizmeti çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini, bu hizmetin Gerze’de bir ilk olduğunu ifade ederek, kurs sonunda istihdam edilmenizle ilgili iyi haberlerinizi alırsak kursun amacına ulaştığı noktasına geliriz” dedi. Kubilay ayrıca kurstan 50 kişilik bir girişimci gurubunun yararlandığı ve bu sayede ilçede yeni ve değişik iş alanları oluşacağı bilgisini de verdi.

  Eğitmen Bünyamin Ersoy ise kursiyerlere hitaben” bu kurs sayesinde artık yatırım potansiyeline sahip girişimciler olacaksınız, sertifikalarınızı aldığınız anda kendi işyerlerinizi açabileceksiniz. Kursu en iyi eğitimciden alıyorsunuz, üzüldüğüm sadece bu tür kursların neden daha önce düzenlenmediği. Devletin verdiği 30.000TL. hibe var, bu destek imalata yönelik ve 0 faizlidir. İş fikirlerinizin canlanmasını istiyorum” dedi. Ersoy ayrıca; kursiyerlerden memnun olduğunu, kursu son derece ciddiye aldıklarını, kadınların bu benzer kurslarla iş yaşamındaki yerleri alacaklarını belirterek sözlerine son verdi.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2013, 12:07
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER