Minikler Kendilerine Hayran Bıraktılar

Haşim ve Zehra Tarı İlköğretimokulu minik öğrencileri izleyenleri büyüledi.

Minikler Kendilerine Hayran Bıraktılar

  Gerze Haşim ve Zehra Tarı İlköğretim Kurumu tarafından 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 16.00 da Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Okuma Bayramına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

  Okulun 1/A Şubesi Sınıf öğretmeni Fatma Harputlu rehberliğinde hazırlanan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Dursun Kahriman’ın yaptığı açış konuşmasının ardından programın gerçekleştirilmesine geçildi.

Ekinliğe ilk olarak 1/A sınıfının slayt gösterisi ile başlandı. Öğrenci Elif Ünal’ın okuma bayramı isimli şiirini seslendirmesinin ardından, öğrencilerce mesleklerin tanıtımı canlandırıldı. İrem Altunel’in okumayı öğrendim şiirini, Ramazan Karaş ve Rümeysa Yavuz’un canlandırdığı temel fıkrası izleyenleri kahkahaya boğdu. Tango gösterisi, gelin kaynana atışmasının canlandırılması ve tutumsuz çocuk rondunun ardından İrem Coşkun Okuma Sevinci isimli şiiri okudu. Çeşitli rondlar, halay ve şarkılar ile monologlarla devam eden etkinlik final şarkısının ardından protokolün öğretmen ve öğrencileri tebrik etmesi ve veliler ile öğrencilerin fotoğraf çekimleri ile son buldu.
Fotoğraflar İçin Tıklayın
Haber Nurgül Gençay

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2013, 13:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER