Öğrenciler Kadavralar Üzerinde Ders Gördü

Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerine, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'nda kadavralar üzerinde ders anlatıldı.

Öğrenciler Kadavralar Üzerinde Ders Gördü

Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Dilek SAĞIR ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilge BAL ÖZKAPTAN gözetiminde Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz, Anatomi dersi kapsamında, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'nı ziyaret ettiler.

19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet EMİRZEOĞLU, öğrencilerimizin anatomi laboratuvarlarında maketler ve kadavralar üzerinde uygulamalı olarak anatomi dersi almaları konusunda destek sağladı.

Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Arş. Gör. Meltem AÇAR GÜDEK ve Arş. Gör. Emrah ALTUNSOY tarafından öğrencilerimize, solunum sistemi, kalp- dolaşım sistemi, sinir sistemi ve kas-iskelet sistemi anatomisi, maketler ve kadavralar üzerinde anlatıldı.

Bu konular üzerine uygulamalı ders alma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, aldıkları teorik bilgileri pekiştirme imkânı buldu.

Anatomi Anabilim Dalı Başkanlığı'na sağladıkları destekten dolayı teşekkürlerini ileten Öğretim Üyelerimiz, öğrencilerimizin gerçekleştirilen teknik geziden bilimsel ve sosyal anlamda çok faydalandıklarını ifade ettiler.

                                                                                                

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 14:58
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER