Okullarda Karne Heyecanı.

Gerze Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileri Karne Heyecanını İlçe Kaymakam’ı Metin Kubilay İle Paylaştı.

Okullarda Karne Heyecanı.

  25 Ocak 2013 Cuma günü saat 10 30 da düzenlenen karne dağıtım töreni Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Atatürk İlköğretim Okulu idarecileri, öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda velinin katılımı ile gerçekleşti.
  Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program; okul müdürü Hasan Albayrak’ın konuşması ile devam etti. Okul öğrencisi Sudenaz Şener” Eğitin Beni” adlı şiiri ile büyük alkış aldı. Bu şiiri okul öğrencilerinin hazırladığı orotorya izledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, program da kısa bir konuşma yaptı. Ahmet Genç’in konuşmasının ardından İlçe Kaymakam’ı Metin Kubilay da kısa bir konuşma yaptı. Kubilay konuşmasın da “2012-2013 eğitim öğretim yılında çalışmalarımız oldu, çok sayı da okullarımız da ciddi onarımlar yaptık. Beyaz bayrak almak için başvurular yapıldı ve ilçemizde iki okulumuz beyaz bayrak aldı. Birçok okulumuzda Fatih Projesi’ne geçildi”.dedi. Önceliğimiz eğitim diyen Kubilay konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan “En esaslı mesele eğitim meselesidir” diyerek son verdi.
  2012-2013 eğitim öğretim yılı için de 1.dönem sonunda onur belgesi almaya hak kazanmış öğrencilere belgelerini Kaymakamı Metin Kubilay dağıttı.

Atatürk İlköğretim Okulu ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan fotoğraflar.
Haber: Nurgül Gençay



































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2013, 10:31
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER