Öykü Gecesi Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun tertiplediği öykü gecesi Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Öykü Gecesi Kutlandı

  29 Mayıs 2013 Çarşamba saat:20.30’ da gerçekleştirilen geceye Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç. İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile çok sayıda izleyici katıldı.

  Okulun Türkçe öğretmenleri Berna Gülgönül ve Elif Aktaş’ın rehberliğinde hazırlanan geceye saygı duruşunun ardından Okulun Müzik öğretmeni M. Ali Diri’nin yönetiminde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Gece dolayısıyla Okul Müdürü Yılmaz Ergün yaptığı konuşmada; Geceye teşrif ve her türlü desteklerinden dolayı Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’ e ve gecenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

  Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen gecede program gereği sunulan çeşitli dans gösterileri ile “Uçağa Binmeyen Genç Kim”, “Apollo 11”, “Geride Bırakılan Adam”, “Zaro Ağa” ve “Dumlupınar Denizaltısı” isimli öyküler okul öğrencileri tarafından profesyonelleri aratmayacak ölçüde başarılı bir şekilde sahnelenerek, izleyenlerden tam not ve alkış aldı.

























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 09:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
m.akbaş
m.akbaş - 11 yıl Önce

belediye başkanımız sn osman belovacıklı nın

ankarada olması nedeniyle yapılan davet üzerşine başkanımız adına hazırlanan bu geceye katıldım. bu tür etkinliklerden hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen hatta bu etkinliğede ev sahipliği yapan belediyemizin adının haberde geçmemesine kurum adına üzüldüm. bu nedenle basını k.
Editör Notu: Yapılan tüm etkinliklerde Gerze Belediyesi Kültür Sanat Merkezi adı geçer bu haberde de ara başlıkta geçmektedir. ilginize teşekkür ederim.

şerife aslan
şerife aslan - 11 yıl Önce

o akşamçok güzeldik hele herkezin tebrik etmesi çok gururlandırdı hele kapakta olmak çok güzerl

zeynep çelik
zeynep çelik - 11 yıl Önce

suüper olmuşlar tebrık ederiz

pinar  avlaci
pinar avlaci - 11 yıl Önce

herşey çok güzel olmuş bende kendimce çok beğendim .

banner381
SIRADAKİ HABER