Sanayiciler Sizden Proje Bekliyor

Üniversite-Sanayi İşbirliğini Geliştirmek İçin Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Turan Durmaz Gerze Meslek Yüksek Okulu’nda Konferans Verdi.

Sanayiciler Sizden Proje Bekliyor

  22 Şubat 2013 Cuma günü saat 09 00 da Gerze Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda gerçekleşen konferansa, Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Turan Durmaz konuşmacı olarak katılırken, Gerze Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri dinleyici olarak katıldı.
  Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Turan Durmaz konuşmasında;” Üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında yüksekokullarda akademisyenlere ve öğrencilere bilgi vermek için toplantılar düzenliyoruz. Sinop Üniversitesi ve sanayicileri bir araya getirmek istiyoruz. Sanayi işletmelerini tanımaları için öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle sanayi işletmelerine ziyaretlerde bulunacağız. Beklentimiz yeni teknolojik projelerdir. Karşılıksız 100.000 hibe desteği veriyoruz. Bizler teknik her konuda desteğe hazırız. Sanayicilerimiz sizlerden yeni projeler bekliyor.” dedi.
  Turan Durmaz, “İthalata çok paralar veriliyor, ithalata verilen paranın düşürülmesini amaç edinerek bilginin ticarileştirilerek bu bilginin sanayiye aktarılabilmesi için çalışıyoruz bunun içinde sizlerden ve öğrencilerimizden yeni projeler beliyoruz “diyerek konuşmasına son verdi.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2013, 17:38
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER