Staj ve İş İmkânı

Dünya turizminin %25 ine yön veren Pegasos Planet, Pegasos Resort Hotel insan kaynakları müdürleri Gerze Meslek Yüksek Okulu turizm bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Staj ve İş İmkânı
  12 Şubat 2013 Salı günü saat 10 00 da Gerze Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda, Pegasos Planet Pegasos Resort Hoteli insan kaynakları müdürleri Güntay Bakır, Murat Demirer ve Mürvet Metin Gerze Meslek Yüksek Okulu turizm bölümü öğrencileri ile bir araya geldiler. Pegasos Planet Pegasos Resort Hotel insan kaynakları müdürü Güntay Bakır konuşmasında; ” Biz Dünya turizminin %25 ine yön veren firmayız, 17 tane tesisimiz var ve onları temsilen buraya geldik.” dedi.
  Güntay Bakır geliş amaçlarının şirket ve okullar arası diyalogu geliştirmek, turizm ile sektör bilgilendirmesi, turizm çalışma alanı bakımından değerlendirmek hem de firmamız hakkında bilgiler vermek olduğunu anlattı.
Murat Demirer ise, “Hizmet sektörü olduğundan standartları yüksek tutmamız gerekiyor,  bu yüzden nitelikli çalışanlara ihtiyacımız var.” dedi. Otellerin sahip olduğu özellikler, personel alanları, personel odaları, çalışma saatleri, otelin programları hakkında bilgi vererek aynı zaman da çalışmak isteyenlerin iş başı eğitim programına tabii olacaklarını sözlerine ekledi.
  Pegasos Planet Pegasos Resort Hotel insan kaynakları müdürü Güntay Bakır, staj yapmak veya çalışmak isteyen öğrencilere kesinlikle yardımcı olacakları sözünü verdi.
  Toplantı sonunda staj yapmak isteyen öğrenciler başvuru formu doldurdu.
Haber: Nurgül Gençay












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2013, 08:51
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER