Türkiye Birincisinden Kaymakam Murat Güven’e Ziyaret

Yazdığı hikaye ile öncelikle Sinop’ta birinci seçilen öğrenci daha sonra da Ankara’da Türkiye birinciliği elde etti.

Türkiye Birincisinden Kaymakam Murat Güven’e Ziyaret

Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı “Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne” bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencileri(3,4,5,6,7 ve 8.sınıflar) arasında çevre koruma ve su kaynaklarının etkin kullanılması konulu resim, afiş, hikaye yazma yarışmalarında İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3.Sınıf Öğrencisi Ece Kütük yapılan değerlendirme sonucunda ilkokul 3. Ve 4. Sınıflar arası hikaye yazma yarışmasında Türkiye 1.si oldu.

6 Aralık 2017 tarihinde yarışmanın kapanış töreninde Ankara Sheraton Otelde, yarışmada tüm kategorilerde dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi ve ardından da öğrencilere Ankara gezisi düzenlendi.

Türkiye 1.si Gazi Mıustafa Kemal İlkokulu 3.Sınıf Öğrencisi Ece Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz refakatinde, ailesi,  sınıf öğretmeni Derya İldemir ve Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu ile birlikte İlçemiz Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yarışmanın kapsamı ve amacı hakkında detaylı bilgiler verilirken Kaymakam Murat Güven Türkiye 1.si olan öğrenciyi tebrik ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu ,”Dereceye giren öğrencimizi, sınıf öğretmeni Derya İldemir’i ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER