Zeka Küpleri Yarıştı

Bilgi Şenliği konulu yarışmanın iki daldaki birincisi Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu oldu.

Zeka Küpleri Yarıştı
HABERİN GALERİSİ
Yarışma

Yarışma

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arasında düzenlenen ve hava muhalefeti nedeniyle yarım kalan bilgi yarışmasına ilçemiz kapalı spor salonunda devam edildi. Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutan V. J. Asb. Kd. Bşçvş Hakan Aydemir, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, yarışmaya katılan okulların öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı yarışmada Fen Bilgisi ve Genel Kültür dallarındaki yarışmanın birincisi ilçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu oldu. İkinciliği Atatürk Ortaokulunun kazandığı yarışmanın üçüncü ve dördüncüsünü yedek sorular belirledi ve üçüncülüğü Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu alırken, dördüncü ise Belören Ortaokulu oldu.

Genel Kültür dalındaki yarışmanın ikinciliğini Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunun ardından Belören Ortaokulu alırken, üçüncü Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü ise Atatürk Ortaokulu oldu.

Kazananın sevinçten, kaybedenlerin ise üzüntüden ağladığı yarışmanın, öğleden sonra Sosyal Bilgiler dalındaki bölümü gerçekleştirilecek.

Yarışma sonunda birincilik ödüllerini, İlçe Kaymakamı, ikincilik ödüllerini İlçe Garnizon Komutan Vekili, üçüncülük ödüllerini Belediye Başkanı ve dördüncülük ödüllerini ise İlçe Emniyet Müdürü takdim ettiler.

Fotoğraflar İçin Tıklayın:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 14:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER