Devletten özel destek

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Onur Giyim’e yaptığı ziyaretle devletin özel girişimcilere verdiği önemi ve desteği göstermiş oldu.

Devletten özel destek

Onur giyimin açılma aşamasından bugüne kadar yapılanları ve harcanan emeği yakından takip ettiğini söyleyen Metin Kubilay, açıldıktan sonra ilçemiz halkına gelir kaynağı olduğundan mutlu olduğunu ve yapılanma ve ilerleme yolunda kendine düşeni imkanlar doğrultusunda yapacağını ve yardımcı olacağını belirtti..

İş adamı Üzeyir Güleryüz ise, İlçe Kaymakamının iş yerini ziyaretinden çok memnun olduğunu söyledi ve desteğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Gurbetteki deneyimlerini ve başarılarını, memleketi olduğu ilçede devam ettireceğine inandığını ve daha başarılı, verimli adımlar atacağını belirten Güleryüz, “İstanbul’da 400 işçi çalıştırırken Gerze’de açtığımız bu işyerinde 700 kişiye istihdam sağlayacağız.” Dedi. Onur giyim olarak satış yeri açmayacaklarını, ilçenin esnafına zarar vermemek adına sadece gelen müşterilerine ürünlerini sergileyecekleri bir stant kuracaklarını söyledi.

Daha sonra mevcut işletme ve yapılacak alanlar gezilerek ziyaret son buldu.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
TARIK KULAK
TARIK KULAK - 13 yıl Önce

GÜN GEÇTİKÇE HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDEN,ONLARCA KİŞİYE EKMEK KAPISI OLAN VE BU FABRİKANIN SAHİBİ HÜSEYİN GÜLERYÜZ ABİME VE ÇALIŞAN DEĞERLİ PERSONELLERİNE BAŞARILAR VE BOL KAZANÇLAR DİLERİM...ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SAYGILAR....

banner381
SIRADAKİ HABER