Zor İnşaat Sektörünü Anlattı

İlçemiz Müteahhitlerinden Sadık Zor, Gerze’de hızla büyüyen inşaat sektörünü anlattı.

Zor İnşaat Sektörünü Anlattı

-İlçenin her alanında inşaat var, bunun nedeni nedir? İlçe hızla büyüyen yapılandırmayı kaldırabilecek mi? İlçede inşaat sektörü bir anda nasıl hız kazandı sorularımıza sadık Zor’un yanıtları:

-Yıllar Önce ilçemiz ve köylerinden çalışmak için gurbete giden vatandaşların emekli olması veya diğer nedenlerle ilçe merkezine dönmesi sonucu şu andaki inşaat sektörü bu gelişmeyi kaldırıyor, fakat bunun sonu nereye gider bilmiyorum. İnşaat sektörü ilçemizde değil tüm ülkede aktif halde. Önümüzdeki beş on yıl içeresinde Gerze’de arsa bulmanın çok zor olacağı bu günkü inşaat sektörünün gidişatından belli. Biz Müteahhitlerin sektörle ile ilgili bütün gelişmeleri takip etmesi gerekiyor. Bizler de sektörle ilgili gelişmeleri ve haberleri takip ediyoruz. Binalarımız yapı denetimlidir. Vatandaşlarımıza sağlam binalar sunmaktayız. Bu hem bizi hem de vatandaşlarımızı memnun ediyor. Gerze’deki tüm Müteahhitler temiz çalışıyor.
Tek sorunumuz şudur; Belediyenin kat ittifakını yükseltmesi gerekiyor.  Vatandaşa ve bizlere kolaylık sağlanması adına belediyemizin hızlı çalışması bizlere ayak uydurması gerekiyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2013, 08:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
gariban
gariban - 11 yıl Önce

sayın mütahitler allahtan korkun 30 a maledip 100'e 120'ye ev satmyın.biraz insafa gelinde biz garibanlarda ev alsına

mütayit
mütayit - 11 yıl Önce

30 a ya da 50 ye malet de biz alalım senden sınırsız sayıda uzaktan hoş geliyor mütayitlik herkese toki daire satıyor garibanlara bak bakalım hangi fiyatlarda

Ali Ağaoğlu
Ali Ağaoğlu - 11 yıl Önce

bana rakip çıktı zor i̇nşaat gi̇tti̇kçe büyüyor başarilarinizin devamini di̇leri̇m ali̇ ağaoğlu

banner381
SIRADAKİ HABER