173. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

173. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü olması dolayısıyla 10 Nisan 2018 Salı günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tören Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş’ın Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı.

Törene Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak Buyruk,Gerze İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Ast. Sb.Kd. Baş Çvş. Nevzat Oğuz, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Halk Eğitimi Müdürü Nazım Aksu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Leyla Öcal Tuna, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş yaptı. Ulaş, “ hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, anayasalara sadakatle gece gündüz fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımız büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışı ile hizmet vermekte terör ve örgütlü suçlarla mücadelede taviz vermeksizin çalışmaya devam etmektedir. Türk Polis teşkilatımız hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde görev yapan emniyet görevlilerimiz sayesinde milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaktadır.” diyerek sözlerine devam etti.

Etkinlik İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda tebriklerin kabulü ve Merkez Yeni Camide saat 12.00’de şehitlerimiz için mevlit okutturulması ile sona erecek.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
35 yıllık
35 yıllık - 6 yıl Önce

Gerze Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının ve tüm Polis teşkilatının polis haftası kutlu olsun

banner381
SIRADAKİ HABER