177. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Gerze PTT’nin kuruluş yıldönümü olması nedeniyle Kaymakam Murat Güven makamında ziyaret edildi.

177. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

PTT’nin 177. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Gerze PTT Merkezi Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Kaymakam Murat Güven’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Murat Güven’e ziyarette bulunan PTT Müdürü Rıza Belovacıklı, “ Ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişe sahip teşkilatımızın 23 Ekim 2017 tarihinde, kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşamaktayız. 1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet vermekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da PTT’nin kuruluşunun 177.yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyoruz. Gerek personelimiz gerekse en modern ekipmanlarımızla ilçemize en iyisini sunmaya çalışıyoruz. PTT sosyal sorumluluk alanında da öncü ve fark yaratan projelere imza atmaktadır. PTT ülke kalkınmasında ve topluma yarar sağlayan uzun vadeli ve sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya temel sorumlulukları arasında görmekte ve yenilikçi projeleriyle Türkiye’nin geleceğine sosyal anlamda da yatırım yapmaktadır.” dedi.

Kaymakam Murat Güven ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Haberleşme insanlığın var oluşu ile birlikte ihtiyaç duyulan bir hizmettir. Kendini her yıl yenileyerek gelişime ve çağa ayak uyduran PTT bankacılık faaliyetlerinden kargo vs daha birçok konuya kadar her türlü hizmeti yapmaktadır. Bu hizmetlerden dolayı PTT’nin 177. Kuruluşu yıldönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mevlüt
mevlüt - 6 yıl Önce

kutlamanız hayırlı ola müdür iyi hoşda bide dikmene el atsa şu oturan müdür dikmendeki işcilerin memurmu siyasetcimi postacımı fırıncımı berbermi bunlar esnaf olsunlar daha eyi adamlar akşama kadar oturacak yer arıyola vah müdürüm vah sen otu kutla

kadir
kadir - 6 yıl Önce

sen kimi kime şikayet ediyon mdürde aynı elamanıda dikmendeki personel dokuzda işe geliye biz kapıda adam müdür beklioruz tarımda aynı hükümet konağıda

banner381
SIRADAKİ HABER