2016 Offroad Şampiyonası Nefes Kesti.

20 ilden 54 sporcu katıldı.

2016 Offroad Şampiyonası Nefes Kesti.

2016 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 5.ayak Sinop yarışının startı, İskele Meydanında düzenlenen törenle Vali Hasan İpek tarafından verildi.

 2016 Türkiye Offroad Şampiyonası 5.ayak Sinop yarışının açılış törenine, Vali İpek’in yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Jandarma ve  Garnizon Komutanı J.Alb Şefaattin Serten, Belediye Başkan Vekili Rahmi  Balfidan, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ramazan Yılmaz, AK Parti  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Sinop İl Koordinatörü Cumhur Ünal, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Kurum Müdürleri , SİNOFF Başkanı Celalettin Şahiner  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 2016 Türkiye Offroad Şampiyonası 5.ayak Sinop yarışının seranomik startını veren Vali Hasan İpek, “Offroad sporuna gönül veren Offroad Spor Kulübünün  Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve  yarışmaya katılan bütün sporculara başarılar diledi.” 

 08 Ekim 2016 Cumartesi günü İskele Meydanı’nda Vali İpek’in startıyla başlayan yarış, Akliman Kavaklık mevkiiinde yapıldı ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Etabı adıyla geçilecek orman etabının ikişer kez geçilmesinin ardından yarışın ilk günü sona erdi.

 09 Ekim 2016 Pazar günü ise, saat 11.00’de başlayan yarış Botancılı Kışlaburnu mevkiiinde yer alan ve Şehit Ömer Can Açıkgöz adıyla geçilecek olan seyirci etabının ardından sona erdi. 2016 Türkiye Offroad Şampiyonası 5.ayak Sinop yarışında derece alanlar için 09 Ekim 2016 Pazar günü İskele Meydanı’nda ödül töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Sinop Offroad Kulübü Basın Sözcüsü Deniz Özen tarafından yapılan açılış konuşmasında, “Türkiye'nin en kuzeyinde yer alan İlimizde bu tür sportif etkinliklerin düzenlenmesi Sinop Turizmine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu anlamda bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Hasan İpek başta olmak üzere,  kurum, kuruluş ve kişilere sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.

 20 İlden 54 sporcunun katıldığı yarışların 1. gününde Akliman Kavaklık mevkiinde yapılan  15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Etabı ve yarışların 2.gününde Botancılı Kışlaburnu mevkiinde düzenlenen Şehit Ömer Can Açıkgöz seyirci etabında genel klasmanda dereceye giren sporculara ödülleri Sinop Valisi Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Jandarma ve  Garnizon Komutanı J.Alb Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdür Vekili Yüksel Ateşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ramazan Yılmaz tarafından takdim edildi.

 









 

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 09:12
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER