2017 Yılı Olağan Kurulu Yapıldı

S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleşti.

2017 Yılı Olağan Kurulu Yapıldı

  28 Ocak 2017 Pazar saat 11 30 da Gerze Bodrum Cafe & Düğün Salonunda gerçekleşen S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 Olağan Genel Kurulu’na Samsun Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkan vekilli Cemal Gürsel Öz, Oda Başkanları, Üyeler ve davetliler katıldı.

  S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından divan kurulu seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

  Kooperatifin 2017 yılı tahmini bütçesinin görüşülüp oy birliği ile kabul edilmesinden sonra, aylık ücret, huzur hakkı ve yolluklar belirlendi S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu’nun dilek ve temenni konuşmasının ardından S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerine yelek dağıtılmasıyla genel kurul sona erdi.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 13:28

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER