23 Nisan Festivali Start Aldı

Gerze Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali başladı.

23 Nisan Festivali Start Aldı

Olumsuz hava koşulları sebebiyle Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlayan gösterilere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu İlçe Emniyet Müdürü Vekili Aslıhan Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl Romanya, Ukrayna ve Gürcistan’dan gelecek olan çocukların katılacağı festivalin açılış gününe dair konuşmayı yapmak üzere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı sahneye davet edildi. Belovacıklı, yaptığı açıklamada; “Bu yıl 7.sini başlattığımız 23 Nisan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ne hepiniz hoşgeldiniz. Çocuklarımız geleceğimizin en büyük ve en güzel teminatıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi gelecek çocuklarımızın ellerinde olacaktır. Bu yüzden çocuklarımızın çok iyi çalışıp ülkemizi kalkındırması gerekmektedir. Sizler için yaptığımız Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali tüm çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Ardından, Samsun Halk Dansları Topluluğu izleyicileriyle buluştu. Trabzon Yöresine ait horon gösterileriyle izleyiciyi büyüleyen ekibimiz miniklerimizi hem coşturdu ve büyük alkış topladı.

Birbirinden güzel halk danslarıyla başlayan Festivalin ilerleyen dakikalarında ise Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri sahne almalarıyla izleyicilerin alkışlarını daha da artırdı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 21:09

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER