23 Nisan’ı Erken Kutladılar

Gerze Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan’ı Erken Kutladılar

  Gerze Anaokulunda bugün saat:10.30 da gerçekleştirilen kutlamalar miniklerin büyüklerini aratmayacak ciddiyet içersinde yaptıkları saygı duruşu ve okulu çınlatarak seslendirdikleri İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okulda belirtmeden geçemeyeceğimiz harikulade bir manzara ile karşılaştık. Çocuklar kıyafetleri ile okullarını doğadaki tüm renkleri içinde barındıran çiçeklerden oluşturdukları rengarenk bir çiçek bahçesine çevirmişlerdi.

  Okul öğretmenleri, öğrenciler ve okul çalışanlarının katıldığı kutlamanın açış konuşmasını yapan Gerze Anaokulu Müdürü Şerife Gül Çakır “  23 Nisan mevsim gibi bahardır, 23 Nisan yağmursa, çocuklarımız sevgi damlacıklarıdır, geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımızdır “ diyerek duygu dolu sözlerle başladığı konuşmasını, 23 Nisanın çocuklara yakışır bir şekilde kutlanması için yapılan yoğun çalışmalardan örnekler verdi ve 23 Nisanın insan haklarına saygı, sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diledi. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Müdür Çakır Gerze Anaokulu çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını en içten dilekleri ile kutladı.

Okulun çocuk korosunun söylediği şarkılarla başlayan program, okul öğrencilerinden Alp Alpaslan, Ayşe Naz Çakır, Kerem Nail Yücel, Göksu Yuvacı, Rabia Ecem Özsoy, Emir Gül, Deniz Ezgi Ünlü Zeynep Kalafat ve Bengisi Bekgöz 23 Nisan konul şiirlerini büyük bir heyecan ve bir o kadarda başarılı bir şekilde seslendirdiler.

  Okul öğretmenlerinden Buket Ağca nın kareografisini hazırladığı yaşamın çeşitli boyutlarının başarı ile mizanse edildiği son derece başarılı dans gösterileri ile devam eden kutlama, çocukların kendi aralarında ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafları çektirmeleri ile son buldu.
































































 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2013, 09:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER