25 Yıllık Hayalini Gerçekleştirdi.

Şirin Gerze, ilçemize gelen misafirlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

25 Yıllık Hayalini Gerçekleştirdi.

Zeynep-Mehmet Soykırlı çifti İzmir’den 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü Karadeniz Bölgesi’nin doğal güzelliklerini ve kültürünü daha yakından tanıyabilmek için yola çıktı.

 Mali Müşavir olan Mehmet Bey’in en büyük hayali günün birinde kendi karavanına sahip olmakmış. Mehmet Bey bu hayalini geçen yıl gerçekleştirerek ilk seyahatini eşi ile birlikte Akdeniz Bölgesi’ndeki koyları gezerek tamamlamış.

Bu yıl karavan ile en uzun seyahatlerini gerçekleştiren çift Gerze’ye bir arkadaşlarının tavsiyesi üzerine uğramışlar ve burayı çok beğendikleri için de bir gece burada konaklamaya karar vermişler. Gerze’nin doğasına hayran kalan çift, bugün geleneksel lezzetlerimizin tadına bakarak Çamlık Mevkiinde konumlandırmış oldukları karavanları ile yarın sabah ilçemizden ayrılacaklar.

 Zevkli bir yolculuk geçirdiklerini fakat karavan çok dar olduğu için biraz zorlandıklarını ifade eden Mehmet Bey, yolculuk boyunca yaklaşık 200 kilometrede bir mola vererek eşi ile dinleniyor.Soykırlı çifti, Karadeniz Bölgesi’ndeki turlarını tamamladıktan sonra karavan ile Gürcistan’a geçecekler. 19 Eylül 2016 tarihinde de seyahatlerini tamamlayarak İzmir’deki evlerine geri dönecekler.

Gerze Gündem Haber olarak kendilerine keyifli sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyor, iyi yolculuklar diliyoruz.

Haber: Özge İnce

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 14:07
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER