Açılışlar İptal

Belediyece açılışı yapılacak park, hayvan barınağı açılışı ile konser programı Ankara’daki patlama nedeniyle iptal edildi.

Açılışlar İptal

Gerze Belediyesince, bugün saat:13.00 ve 14.00’de açılışı yapılacağı bildirilen sokak hayvanları geçici bakımevi ve rehabilitasyon merkezi, Atatürk Parkı açılışı ile, akşam saat:19.00’da Belediye Konservatuarı tarafından düzenlenecek olan konser programı bugün demokratik kitle örgütleri tarafından Ankara’da tertiplenen Barış Mitinginde, miting alanında patlayan bomba sonucu, 30’dan fazla insanımızın ölümü ile 100’den fazla insanımızın yaralanması ile sonuçlanan patlama olayı nedeniyle iptal edildi.

Açılışların iptali ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “ öncelikle patlamada hayatını kaybeden canlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar terörden beslenen hiçbir ideoloji amacına ulaşamadığı gibi bunlar da ulaşamayacaktır. İnsanımızın sağduyusuna olan güvenimi hiçbir zaman yitirmedim, yitirmeyeceğim. Bu ulus geçmişte olduğu gibi bugünde bu sıkıntıları aşacak birlik ve beraberlik ruhuna sahip olduğunu, ülke ve insan düşmanlarına gösterecektir. Böyle bir günde daha önceden belirlediğimiz açılışları gerçekleştirmemiz mümkün değildi. Bizde bunları ileri bir tarihe erteledik” dedi.

Açılışlar nedeniyle ilçemizde bulunan CHP Sinop Milletvekili ve adayı Barış Karadeniz ise duygularını; “büyük ulusların tarihinde böylesine sıkıntılı günler hep yaşanmıştır, biz de ülke olarak benzer çok sancılı bir süreçten geçmekteyiz. Halkımızın demokrasiye olan inancı inanıyorum ki bugünleri de bertaraf etmeye yetecektir. Menfur olayda hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 14:27

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
çakıcı
çakıcı - 9 yıl Önce

parktan birsürü resim koymuşlar ama hayvan barınagından sadece kapının resmini koymuşlar demekki barınak birşeye benzemiyor. tabiii parkta insanlar barınakta hayvanlar yaşayacaklar hayvanlar kimin umrunda
Editör Notu: http://www.gerzegundemhaber.com/guncel/acilisa-bes-var-h4285.html

banner381
SIRADAKİ HABER