Adalet İstiyorum

Yuvalı Köyü Muhtarı Mevlüt Uğur adalet istiyorum dedi.

Adalet İstiyorum

3 dönemdir Yuvalı Köyü Muhtarlığını yapan Mevlüt Uğur köyüne hizmet alamadığını iddia etti. “Defalarca müracaat etmeme rağmen köyüme hizmet alamıyorum” diyerek söze başlayan Uğur, “Köyüme hizmet için Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık ve Köyler Birliği Encümen üyeleri ile birlikte il başkanlığına gittik. İl Başkanımıza köyümüzün yol sorununu anlattık ve malzeme istedik. İl Başkanımız not aldı malzeme gelecek dedi. Cuma günü 15 kamyon palaz malzeme yarımda olsa geldi ama yetersiz kaldı. Yetersiz kaldığını bildirdim 5 araba daha gelecek dediler fakat malzeme gelmedi. İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’yı aradım malzeme gelmedi dediğimde sana 20 kamyon malzeme gelmiş dedi. Ben itiraz ettim 15 kamyon geldi yol yarım kaldı dememe rağmen bir sonuç alamadım. Köy azam Ekrem Ak bize gelecek olan 5 kamyon malzemenin başka köye döküldüğünü öğrendiğini söyledi. Yüksek köylere asfalt yapılıyor, beni köyüm ilçeye 10 Km olmasına rağmen ne doğru dürüst yolumuz var ne suyumuz adalet bunun neresinde? Milletvekilimizi ve tüm yetkileri aramama rağmen köyüme hizmet alamıyorum. Köy halkı biz seni bunun için mi seçtik diyerek bana sitemde bulunuyorlar. Yetkilere buradan seslenmek istiyorum, Ben azarlanmak değil köyüme hizmet adalet istiyorum. Köyüme hizmet alana kadarda mücadeleme devam edeceğim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 15:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 6 yıl Önce

İl başkanlığına gittim derken ? AKP il başkanından mı bahsediyor acaba? Ülkede hizmet almak için parti il başkanı ile mi görüşülüyor ? Vali, Kaymakam ne işe yarar acaba ?

Zafer çelik
Zafer çelik - 6 yıl Önce

Muhtarımızı hakkını aradığı için teorik ediyorum. Benim mahallem Belören sünnetçi Mah. İlçeye 4 km. Olmasına rağmen siyasi torpil ve insiyatifle bi kısmı anca asfalt yapıldı.yarısı hala sıtabilize muhtarımızın kulakları çınlasın. Yetkililerinde vicdanı ! Sayın editör de bu nu mutlaka biliyordur. Bu vesile ile dile getirmiş olalım..ayrıca her yaz yaşanan su sourunu da cabası.. selam ve saygılar..

Gerzeli
Gerzeli - 6 yıl Önce

Kardeşim Ahmet burmanın işi hizmet isteyeni azarlamak olmuş şurada az bir zamanı kaldı o makamlara ehil bilgili insanların gelmesine az kaldı
Seçimlerde böyle insanların eksilerini
Dile getirip o makamlara akıllı adamların gelmesini sağlayacağız

gerzeli
gerzeli - 6 yıl Önce

muhtar siyaset yapmasın iş yapsın. gazeteye resim cektireceğine kaymakamlığa gitsin.

Gerzeli
Gerzeli - 6 yıl Önce

Bizim köyede böyle bir mıhtar lazım
Olacak mıhtarımızı tebrik edeyorum

banner381
SIRADAKİ HABER