Adayım Diyerek Yönetimi Açıkladı

Cumartesi günü yapılacak olan Esnaf Odası Seçimleri öncesi Gerze Esnaf Odasının mevcut yönetimiyle son toplantısını yapan Cemal Altunel değişen yeni yönetimini tanıttı.

Adayım Diyerek Yönetimi Açıkladı

Mevcut başkan Cemal Altunel ve yönetim kurulu üyesi adaylarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Mevcut başkan Cemal Altunel iki dönemdir oda başkanlığını sürdürmekte olduğunu dile getirerek, biz bu süre zarfında odamızı hiç bir şaibeye mahal bırakmadan maddi manevi bir yerlere taşıdık. Gerze Esnaf Odasının durumu gerek üyelerimizin, gerekse de diğer (Sinop Bölgesinde ki Esnaf Odaları arasında) her kesim tarafından takdirle karşılanmıştır. Hatta birikim olarak da Gerze Esnaf Odası Sinop il ve ilçeleri arasında da örnek gösterilmektedir.

Biz bu güne kadar esnafımızın birikintilerimizi çar çur etmeden muhafaza ettik, yaptığımız bu birikimle de bundan sonra esnafımıza daha güzel hizmetlerle buluşturmak adına yatırım yapacağımızı söylemek isteriz. Ben ve ekibime bu güne kadar bize vermiş olduğunuz destekle sizlere vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirdik, geri kalan tek sözümü de bu dönemde sizlerin vereceği destekle yerine getireceğiz. İnşallah bundan sonra ki seçimlerde sizlerden alacağımız destekle daha büyük çalışmalara imza atacağımızı tahaüt ediyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerimiz...

  1. Hüseyin Gül
  2. Kadir Çoşkun
  3. Yavuz Dinç
  4.  Mustafa İstanbullu
  5. Ünal Öztürk
  6. Koray Dereli
  7. Mehmet Erşimşek
  8. Şükrü Kara
  9. Servet Pepenoğlu
  10. Ali Karagülle
  11. Mehmet Dönmez
  12. Recep Hayırcı
  13. Emrah Engin
  14.  Hasan Ali Baş
  15. Niyazi Kalkanlı
  16. Ercan Çelik
  17. Vesel Baykut
  18. Hasan Ekşi
  19. Alper Gündoğdu

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
KORAY DERELİ
KORAY DERELİ - 6 yıl Önce

rabbi̇mi̇n i̇zni̇ i̇le memleket i̇çi̇n üzeri̇mi̇ze bi̇r görev düşmüşse eli̇mi̇zi̇ dei̇l gövdemi̇zi̇ taşin altina koymuşuz..syn başkan cemal altunel önderli̇ği̇nde bu hi̇zmete tali̇p olduk.rabbim muhaffak eylesi̇n

Ercan Çelik
Ercan Çelik - 6 yıl Önce

Yolumuz açık olsun, hayırlı olsun İnşAllah.

banner381
SIRADAKİ HABER