Ali Yılmaz Adaylığını Açıkladı

Gerze Esnaf ve Sanatkârları Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ali Yılmaz Adaylığını Açıkladı

İlçemiz esnaflarından Ali Yılmaz Gerze Esnaf ve Sanatkârları Odası başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Başkan adayıyım. 10 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak seçimde aday olarak gireceğimiz 20 kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber desteklerinizi bekliyoruz. Yönetim kurulundaki 20 kişiden oluşan bana güvenip beraber bu yola çıkan birbirinden değerli ve ticari tecrübesi olan yönetim kuruluma çek teşekkür eder, esnaflarımızın güvenilirliğini boşa çıkarmayacağımızı temin ederiz.

Zaman birlik zamanı, zaman esnaflarımızın karşılaştığı zorluklar karşısında sıkıntılara duyarsız ve uzak durmama zamandır.

Bizler uzun yıllardır esnaflık yapmaktayız. Biriken ve çözüm bulunamayan sorunları çözmek adına huzurunuza çıkmaya hazırlandığımız böyle güzel bir yolda bizlere teveccüh edip göreve getirmeniz esnaflarımızın sorunlarının azalmasını sağlayacaktır.

Bizler bu sorunları birlik ve beraberliği seçimden seçime hatırlayan değil söylediklerini yapan, yapamayacaklarını söyleyen olmayacağız.

Ali Yılmaz Kimdir?

1975 Gerze doğumluyum. Lise mezunuyum ve dört çocuk babasıyım. 2007-2008 yıllarında S.S Otuz dokuz Nolu Gerze Nakliye ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulundum. 2012-2018 yılları arasında Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu üyeliği yaptım.1999-2000 yıllarında (SAYDER) saray Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanlığı yaptım.

Yönetim Kurulu Listesi

Ali Yılmaz

Mehmet Dereli

Muharrem Başcan

Durmuş Sarıkaya

Hasan Turan

Murat Kısa

Kezban Doruk

Hüseyin Dereli

İsmail Çağlı

Mehmet Ali Töngelci

Arif Akkaya

Erdal Çaylı

Seyhan Belovacıklı

Ömer Güler

Kemal Tokur

Okan Yuvacı

Yılmaz Çelik

Ahmet Çoban

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER