Amacımız Güne Birlik İşler Değil

Gerze Belediyesi tarafından İlçenin vitrini olan Atatürk Caddesinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Amacımız Güne Birlik İşler Değil

  Belediyenin amacı günü birlik işler değil, Gerze’yi ileriye taşıyabilecek uzun vadeli alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapmak olduğunu belirten Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Atatürk Caddesinde yapılan çalışmalarla ilgili şunlar söyledi, ” Tüm Gerze’nin alt yapısının yenilenmesi elektriklerin, kanalizasyonun ve yağmur sularının yeniden toparlanması kapsamında elektrik sisteminin ve doğalgazın yer altına alınması nedeniyle yeniden yapılanması geriye bırakılan Atatürk Caddesinde çalışmalar başlatıldı.

  Bu arada Doğalgaz ihalemizi alan Ak Mercan Firması aranarak doğalgaz borularının döşenmesi istendi. Alt yapı tamamlandıktan sonra en çok kullanılan caddemizin yeniden peyzajı yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

  Ayrıca bu yoldan çıkan parke taşlar yeni yapmakta olduğumuz tüm belediyemiz araçlarının toparlandığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ve yapmayı planladığımız köpek barınağında kullanılacaktır. Belediyemizin amacı günü birlik işler değil, Gerze’yi ileriye taşıyabilecek uzun vadeli alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapmaktır.” dedi.

  Caddeyi alt yapı ve üst yapı bakımından sorunsuz bir hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde İlçemize yakışır bir görünüme kavuşacaktır.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 16:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

arkadaşım mesele öyle olsa eyvallah der, başımızın üstüne koyarız. çakılan çivilerin tekrar sökülmek üzere çakıldığını bilmek vatandaşımızın zoruna gitmektedir.durmadan sökülen-takılan parke taşlarını, zararına işletilen geruze otelini, tuz gibi eriyen göstermelik asfaltı, belediye kasasında para yokken başlatılan yaşlılar bakım evini sırtında taşımaktan dermanı mı kaldı vatandaşın. vatandaş daha iyisi ortaya çıkana kadar en iyisi bu deyip sineye çekiyor osman başkanı ama daha nereye kadar. gka

Onur Taş
Onur Taş - 9 yıl Önce

atalarımız ben bu şehre bir çivi çakanı sırtımda taşırım, başkanımızı kutlarım

banner381
SIRADAKİ HABER