Anlamlı Ziyaret

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'dan Özel Medibafra Hastanesi'ne anlamlı ziyaret

Anlamlı Ziyaret

Bafra Özel Medibafra Hastanesi’nin bölgeye hizmet veren bir kapasiteye sahip olduğunun altını çizen Başkan Belovacıklı, “Topluma hepimiz hizmet ediyoruz. Toplumu ne kadar daha huzurlu hale getirebiliriz, hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz. Kurumları daha verimli hale getirmek için herkesin gayret göstermesi lazım. Özel Medibafra Hastanesi sadece Bafra'ya değil çevre ilçelerimize hatta bölgemize en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir. Buna inancım tamdır” dedi.

Özel Medibafra Hastanesi Genel Müdürü, Uzman Doktor Şafak AYGÜL, Sayın BELOVACIKLI’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Çok güzel bir hastanemiz var. Sistemin içerisinde yönetici olarak görev yapan birisiyim. İnsanımıza hep beraber sağlıklı hizmet vermeye gayret göstereceğiz. Hizmeti alanın da hizmeti verenin de sağlıklı bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 5 yıl Önce

tabiki teşekkür eder..gerze devlet hastanesinde doktor mu kaldı.olanıda izne gider olan vatandaşa olur.mecburen il den sonra en yakın hastane medibafra hastanesi..eeee baskanım sormazlar mı adama yıllardır o belediyenın koltugunda oturuyorsun.neden bu konuyu dile getirmedin diye...?ben soru yorum. başkanım neden gerze devlet hastanesine mudahale etmediniz...?

banner381
SIRADAKİ HABER