Araç Sahipleri Yavaşlayacak

Araçların hızını düşürmek için gerekli düzenlemeler yapılıyor.

Araç Sahipleri Yavaşlayacak

İlçemiz Köşk Mahallesindeki yol güzergâhına araçların hızını kesmek için Gerze Belediyesi tarafından hız kesici kasis yapılması amacıyla 22 Kasım 2017 Çarşamba günü harekete geçildi. Şehir içi yollardaki araç trafiğinin hızını yavaşlatarak kontrol altına alınmasını sağlayan, taşıt yolu kaplama yüzeyinden ayrı olarak belli bir yüksekliğe ve genişliğe sahip tümsekler sayesinde ilçemizdeki vatandaşlar daha güvenli bir şekilde yürüyüşlerini gerçekleştirecek.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

çok ayıp,çok ayıp! sürücüler ve şoförler için yüz kızartıcı bir uygulama ne yazık ki,yetkililerce yapılıyor. çünkü direksiyona oturan kim olursa olsun,trafik kurallarına uymak zorunda! yani mecbur! bu uygulama kural tanımaz,trafik canavarı olmaya aday olanları,"sen yavaşlamayı uygulamazsan ben seni bu uygulamayla durdurmasını ve yavaşlamanı sağlarım!" demektedir.dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir uygulam yoktur! bizim ülkemizde neden vardır? sık sık kasaba ve şehirlerde belirli yerlerde bu uygulanmaktadır! yazıklar olsun direksiyona oturup kural tanımayanlara....bu kafalarla ne yazık ki çağı yakalayamayız! ne yazık ki çağı yakalamış ülkeler yanında gülünç durumdayız! çok yazık çok yazık! kuralları tanımayan büyük küçük bütün sürücülere yazıklar olsun! utanmalısınız! utanacak yüzünüz varsa şayet! çok yazık....çok yazık !....

B.K-Gerze
B.K-Gerze - 6 yıl Önce

yollar kasistler yapılmadan önce sanki çok güzelmiş gibi ?
önce çukurları kapatın araçların sağlığı için sonrasında ki işlem olarak görünüyor bence kasist işlemi ???

gerzeli57
gerzeli57 - 6 yıl Önce

ilçemizdeki vatandaşlar daha güvenli bir şekilde yürüyüşlerini gerçekleştirecek derken ne kadar güzel tanımlamışsınız gerzelileri. yoldan yürüyorlar evbet haklısınız.

H.A.
H.A. - 6 yıl Önce

standartlara uygun olmayan kasisler yüzünden araçlar mahvoluyor yazık değilmi insanlara kaldırımlar esnafın teşhir salonu oldu belediye bi zahmet bu işlerle ilgilense hem araçları hem de yayaları zor durumda bırakıyorlar.

banner381
SIRADAKİ HABER