Aşkla Başladık Heyecanla Devam Ediyoruz

Belovacıklı, “Daha modern ve daha çağdaş bir Gerze için yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız biçimde devam ediyor.” Dedi.

Aşkla Başladık Heyecanla Devam Ediyoruz

Doğalgaz çalışmalarının yaşandığı bölgelerde onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri 19 Mayıs Mahallesi Esentepe Sokak yolunda. Yıllar geçtikçe bozulan ve doğalgaz çalışmaları sonrasında oldukça hasar gören yol ile ilgili vatandaşın taleplerini yerine getirmek için harekete geçen Başkan Belovacıklı bölgede asfalt kaldırma çalışmalarını başlattı.

İlçemizin en işlek caddelerinden birisi olan Gençlik Caddesi yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren ekip Esentepe Sokak mevkiinde yolun yukarda kalmaması adına başlattığı asfalt kaldırma çalışmalarında büyük mesafe katletti. Yağışlı havalarda yukarda kalacak olan yolun sıkıntılar yaratacağını öngören Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sürdürdüğü kazı çalışmalarının devamında ise zemini sağlamlaştırıp düzleme çalışmalarına başlayacaklar. Başta yayalar olmak üzere oldukça sık kullanılan sokakta vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına en kısa sürede çalışmaları bitirip hizmete açmayı planlarken çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da vatandaşı bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların aralıksız biçimde devam ettiğini belirten Belovacıklı yaptığı açıklamada; “Doğalgaz çalışmalarından sonra ilçemizde mağduriyetin en fazla olduğu bölgelerden birisi Gençlik Caddesi’ydi. Bu bölgede başlattığımız çalışmalarda sona yaklaşırken yolun birleşme noktalarından olan Esentepe Sokak’ta da asfalt sökme işlemlerine başladık. Oldukça hasar gören yol yukarda kaldığı için olumsuz hava koşullarında ileriki dönemlerde sıkıntılar yaratacaktı. Bu vesileyle bu bölgede yolu alçaltıp zemini düzleştirmeye başlayacağız. Devamında ise kilit parke taşı işlemleriyle yolu modern biçimde vatandaşımızın hizmetine sokacağız. Hangi siyasi görüşü savunursa savunsun tüm vatandaşlarıma kapım her zaman ardına kadar açıktır .Biz bu işe aşkla başladık, heyecanla devam ediyoruz ve daha yapacak çok işimiz var. Gerze’ye ve Gerzeliye hizmet etmek benim için en büyük övünç kaynağıdır.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
emir özcan
emir özcan - 5 yıl Önce

sayın başkan 19 mayıs mahallesi zübeyde hanım caddesine ne zaman doğalgaz gelecek

Atatürk mahalleli
Atatürk mahalleli - 5 yıl Önce

Gerzede bir 19mayıs birdeGençlik caddesi var zaten !!!!!! Gel birde şu jandarmadan yukarı olan yola bak. Aylarca bekliyor kaldırımlar bozuk sağlamındada arabalar çekili çocuklar okula yolun ortasından gelip gidiyor. Böyle şevkle devam edin bakalım

Atatürk mahalleli
Atatürk mahalleli - 5 yıl Önce

Mustafa yoğurtçu hayırdır benim yazıyı neden beğenmedinde yayınlamadın?????????
Editör Notu: aynı rumuzda gelen yazı yayınlandı onun dışında bir yazı yok.

Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Helal sana başkan kim tutar seni şimdiden hayırlı olsun iktidar olsan bu kadar çalışamazsın Gerze'nin çehresi Değişti ak partinin altı Ada'yı bir olsa yine kazanamazlar

banner381
SIRADAKİ HABER