Ayazağa Derneğinden Ziyaret

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Ayazağa Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ayazağa Derneğinden Ziyaret

Ziyaretler kapsamında Ayazağa Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretleri kapsamında ilçemizdeki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan dernek üyeleri Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a hediye takdiminde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyan Şensoy ise yaptığı açıklamada; “Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçemize ziyarette bulunan gurbetçi kardeşlerimizi ziyaret ederek hasret gidermiştik. Güzel Gerze’min doğasıyla bütünleşmiş köylerinde düzenlenen etkinliklerde de sık sık bir araya gelerek hemşerilerimizle hasbihal ettik. İstanbul’da yaşayan gurbetçi kardeşlerimiz dernekleriyle birlikte ilçemizin tanıtımı hususunda çok çaba sarf ediyorlar. Bu hususta kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Birçok derneğimiz ziyaretler düzenliyor. Gerzelilerin yoğun biçimde yaşadığı Ayazağa’da ise bizleri en güzel şekilde temsil eden Ayazağa Sinoplular Derneği hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyaretten ve anlamlı hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Gerze’mizi birlikte kalkındıracağız.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
muhittin
muhittin - 5 yıl Önce

gerze belidiye başkanının istanbul ayazağa seçim çadırı he

banner381
SIRADAKİ HABER