Bahçe Sahipleri Ödüllerini Aldı

Geleneksel olarak her yıl festivalde düzenlenen “En Güzel Bahçe Yarışması” ödüllerini Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.

Bahçe Sahipleri Ödüllerini Aldı

  Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sponsorluğunu Kilim Mobilyanın sahibi Kıyas Kösenin üstlendiği “En güzel bahçe yarışması” sonuçlandı.
Gerze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yarışmada Gerze Kent Konseyi Genel Sekreteri Suat Altuntaş ve Gerze Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Sündüz Yuvacı, Safiye Aydın, Ayşegül Kızıl ve Mustafa Yoğurtçu’ nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, bitki çeşitliliği, peyzaj uygulamaları, sulama sitemi, bahçedeki yapısal elemanların uygunluğu, dekoratif bahçe mobilyalarının uygunluğu, bahçe aydınlatmasının uygunluğu ve bahçenin tasarım bütünlüğü gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendirilme yapıldı. Bu değerlendirmeler sonucunda birinci Şengül Mızraklı, ikinci Durmuş Kara üçüncü ise Emine Karagülle Oldu.
Dereceye giren bahçe sahiplerinin ödüllerini Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Kent Konseyi Genel Sekreteri Suat Altuntaş ve Gerze Belediye Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Sündüz Yuvacı Ayşegül Kızıl ve Mustafa Yoğurtçu verdi. Ayrıca dereceye giren bahçe sahiplerinin bahçelerine en güzel bahçe tabelası asıldı.





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 17:45
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER