BAKAF da Yerini Aldı

Bu yıl birincisi düzenlenen BAKAF (Batı Karadeniz Turizm Fuarı)’da Sinop yerini aldı.

BAKAF da Yerini Aldı

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen turizm fuarına Sinop Belediyesi ve Gerze Belediyesi Sinop standı altında katılırken, Türkiye’nin en mutlu ilinin birbirinden değerli ilçeleri Türkeli Belediyesi ve Ayancık Belediyesi ’de alanda ki yerini aldı.

Katıldığı her fuarda gerek görsel olarak gerek birbirinden sürpriz ikram ve hediyeleriyle ziyaretçilerini büyüleyen stantlara sadece yurtiçi değil, yurtdışından da bir çok ziyaret gerçekleşti. Batı Karadeniz’in birbirinden kıymetli il, ilçe ve valiliklerinin platformunu sergilediği fuarda açılışında katılımcılara Halk Oyunları gösterileri ve birbirinden güzel gösteriler sergilendi.

Ziyaretçilerin oldukça memnun ayrıldığı Sinop Standında katılımcılara mutlu kent Sinop ve Türkiye’nin sakin şehri Gerze anlatılırken, misafirlere meşhur Sinop Nokulu, il ve ilçelerimizi tanıtan broşür, şapka, gemi maketi ve ilçemizin sembolü Hacı Kadı Horozu heykeli takdim edildi.

Fuar hakkında sık sık bilgi alan ve memnuniyetini belirten Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ise yaptığı açıklamada; “Güzide ilçemizi İstanbul’a taşıyarak bir kez daha Sinoplu hemşerilerimiz ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece Sinoplu değil, bir çok ülkeden çok sayıda insanın ziyaret ettiği standımızda Sinop’u ve Gerze’mizi tanıtarak memleketimizin tanınırlık düzeyini ve turizm potansiyelini arttırıyoruz. Çeşitli ikramlarla ziyaretçilerimizi memnun ettiğimiz gibi onlarla sohbet ederek memleket özlemlerini dindirdiğimiz fuarda standımıza tüm hemşerilerimi beklediğimi yinelemek istiyorum.” dedi.

30 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan fuarda Sinop standına tüm vatandaşlarımızı beklediğimizi belirtir, iyi günler dileriz.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER