Basın Bayramı 109.Yılında

Basın Bayramını Kutladı.

Basın Bayramı 109.Yılında

Sinop Valisi Hasan İpek, 24 Temmuz Basın Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler.

Sinop basınının da halkın ortak sesini doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirip kamuoyunun beklentilerini yansıtmak suretiyle çalışmalarını sürdürmesi takdire şayandır.

Bu anlamlı günde Sinop’umuz için güzel hizmetler veren, büyük özveri ile çalışmalarını sürdüren, doğru, eksiksiz ve yansız haber veren, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı tüm basın camiasına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde mesai mefhumu gözetmeden, gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her türlü koşulda sorumluluk bilinciyle çalışarak zor ve meşakkatli görevi yerine getiren, basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, basınımızın çok değerli yönetici ve her kademedeki çalışanlarına saygılarımı sunarım.”

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
BarokTurk
BarokTurk - 7 yıl Önce

sorma ne bayram ne bayram

banner381
SIRADAKİ HABER