Başkan “41 Kere Maşallah!” Dedi

Gerze Kültür ve Sanat Festivali’nin 41. si coşkuyla kutlandı.

Başkan “41 Kere Maşallah!” Dedi

  02 – 03 Ağustos 2014 tarihleri arasında 41. si gerçekleşen Gerze Kültür ve Sanat festivaline CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Gündüz yapılan etkinliklerin ardından gece etkinliklerinin sahne altığı festival alanında saat 21 00 de Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın yaptığı açılış konuşması ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın kısa bir konuşmasının ardından ilk gece Şerafettin Çaylı ve Utku Güdü sırasıyla sahnedeki aldı. 3 Ağustos Pazar saat 21.00’de Festivalin ikinci gecesinde Habibe Bozkır, Grup Zagora ve Mustafa Ceceli’nin söylediği şarkılarla Gerze halkı ve çevre il ve ilçelerden gelen binlerce izleyici adeta coştu. Festival etkinlikleri çerçevesinde gündüz etkinliklerinde yapılan sportif faaliyetlerde dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi ve havai fişek gösterileriyle program geç saatlere kadar devam etti.

Fotoğraf: Sezgin Yoğurtçu
Birinci Gece Fotoğrafları İçin Tıklayın
İkinci Gece Fotoğrafları İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
eyyy Gerze
eyyy Gerze - 10 yıl Önce

evet eğlence, festival güzel şeyler halkın eğlenmeye ihtiyacı var lakin hizmete de ihtiyacı var. 19 mayıs mahalle halkı yazları toz, kışları çamurla mücadele etmeye devam ediyor. defalarca talepte bulunulmasına rağmen sesimizi duyan olmadı geçiştirildi. 19 mayıs mahallesi, adına yakışır hizmeti göremedi yazın bu sıcak günlerinde toz içinde çok şükür hayatımızı sürdürüyoruz. ihtiyacımızı dile getirdikten 2 sene sonra bim yoluna asfalt dökülüp mahallenin ihtiyacı kısmen giderildi fakat tozdan kurtulamadık. mahallenin tamamına neden asfalt dökülmediğini sorduğumuzda ise belediyenin parasının kalmadığı cevabını aldık :))))
festivale ayıracak para var, hizmete mahalleyi tozdan çamurdan kurtarmaya gelince para yok hadi bakalım hayırlısı, bunda da bir hayır vardır dedik bekliyoruz 19 mayıs nezaman hatırlanacak diye.

banner381
SIRADAKİ HABER