Başkan Belovacıklı; “İşimizi Yaptık”

Belediye Başkanı karla mücadele çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Belovacıklı; “İşimizi Yaptık”

Geçtiğimiz Perşembe günü başlayıp, bugüne kadar yurdumuzu etkisi altına alan ve bölgemizde de en ağır şekilde kendini hissettiren kar yağışının sona ermesinin ardından, bu zorlu süreçte yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Osman Belovacıkı’nın bilgisine başvurduk. Yorgunluğu ve memnuniyeti yüzünden okunan Belovacıklı gazetemize yaptığı açıklamada; elbette top yekün herkesi mutlu etmemiz mümkün değil, ancak bu zorlu sınavdan yüzümüzün akı ile çıktığımızı ve vatandaşımızı mağdur etmediğimizi düşünüyorum. Şehir merkezimizde tam 134km. yolun mevcudiyetini söylersem, mücadelenin nasıl zor şartlarda yapıldığını hemşerilerim mutlaka anlayacaklardır. Perşembe gününden dün akşama kadar aralıksız yağan karın yüksekliği bazı kesimlerde nerede ise 1m.ye ulaşmış durumda idi. Belediyemize ait 4 kepçeye ilaveten, kiraladığımız 3 kepçe ile, 24 saat, 3 vardiya halinde o günden bugüne kadar aralıksız çalıştık ve Allaha şükür vatandaşımızın burnunu kanatmadık. Yağışın sürekli olması ve bilinçsiz araç parkları çalışmalarımı büyük ölçüde engelledi. Bu süreçte bizlere her türlü yardımı esirgemeyen vatandaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Kimseden takdir beklemiyoruz, biz sadece işimizi yaptık, yapılanları görmezden gelmesinler, eleştirilerini haklı bir zemine oturtarak yapsınlar yeter.

Bu vesile ile yeni yıllarını bir kez daha, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle kutluyorum.” dedi.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 12:10

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan
hakan - 8 yıl Önce

gerek yoktu 1 2 gün daha dursa erirdi zaten

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

bu açıklamayı ya ben yanlış anladım ya başkan yanlış konuşuyor. ana yolları bile tam anlamıyla cumartesi günü açan bir belediye var önümüzde. kar çarşamba günü başladı dikkatinize sunarım. küçük bir ilçenin ana sokakları dahi zor kullanıldı ara yollar henüz açılmadı zaten gerekte yok kar erimeye başladı. lütfen kandırmayın milleti, millet gördü ne olduğunu. bir sokağa çıkın sorun isterseniz.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

i̇stanbulda en fazla 20 cm kr yağmasına rağmen ana soklalra buzdan çıkmadık ..buna inanın.. ana areteleri ;,i.b.b g başarılı bir çalışma yaparak açik birakmasina rağmen i̇lce beledi̇yeleri̇ hi̇ççç bi̇r i̇ş yapmadi..si̇z buna yi̇yi̇n i̇çi̇nde dua edi̇n...70 cm kar yağmiş ve yollarin böyle açik tutulmsı ne kadar hoş bir şey.....eski yıllardaki gibi merkezdeki yakup ağanın konağının altındaki bakkalımı acabilmek için dha nereden kütrekle kürüyerek dükkanımıa ulkaştığımı iyi bilirim...ana yollrdan ancak bir iki insan izinde yürürdük...iyisiniz ,iyisinizzzzzz...hiçççççç kimse bvence belediyeye kızmasın...yiğidi öldüür ama asla hakkını yeme diye bir ata sözü vardır....saygılarımla...!

hakan 2
hakan 2 - 8 yıl Önce

vala kımse yolu actık ettik demesin evet yolu kar yagdıktan 3 4 gun sonra acamya basladın gerze rezalettı ozellıkle yıl bası gecesı elektrık yok yolda kalan kalana 40 merdıvenın oldgu rampaya agac yıkılmıs ıskele meydanı dolu garaj desen ayrı emnıyetın onu felaket hastane yolu barı acık olsa dıycem oda kapalı o gece hastaneye gıdemedık ıgne olmak ıcın akla karayı sectık

kerim
kerim - 8 yıl Önce

sayın yorum yapan arkadaşlar yaşınızı bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum 1985 - 1986 yılında yağan karın emsalini yaşadık o tarihten bu yana öyle kar yağmadı. şimdi böyle bir kar yağdıki hepimiz gördük, ilk yağdığı gece saat 1, 30 belediye çalışanları yolları açıyordu ve halen karın yamsına ragmen devam ettiler. siz hiç gördünüzmü geçmişte kamyonlara yüklenen karı denize döken belediye başkanı, hiç kimse geçmiştekiler daha iyi çalıştı diye. biz sadece kötünün içinde iyi aramaya çalışıyoruz. iyisini yapacaksanız bu gün yapın yarın siyaset meydanında konuşun, yapmadan hayel görmek yorum yapmakla ibarettir. mutlu hayalller.

İBRAHİM AKSOY
İBRAHİM AKSOY - 8 yıl Önce

eline yüreğine sağlık başkan. sen bu ilçenin bir şansısın.

İsmail
İsmail - 8 yıl Önce

bu haber pazartesi günü yapıldı, fotoğraflarda aynı güne ait. kar perşembe akşamı gerzeyi esir aldı. cuma, cumartesi ve pazar günleri gerzenin hiçbir yerinde gezilemiyordu. başkan bir de "başarılıyız" diye haber yaptırıyor. bu haber sadece insanların gözlerini boyamak, "belediye çalışıyor" dedirtebilmek için yapılmış. ben haberi görünce şaka olsun diye haber yaptılar zannetmiştim. yazıklar olsun böyle belediyeciliğe.

banner381
SIRADAKİ HABER