Başkan Görüntü Kirliliğine “Dur” Dedi.

Belediye Garajında bulunan baz istasyonu sayısı bire indiriliyor.

Başkan Görüntü Kirliliğine “Dur” Dedi.

İlçemiz belediye garajı sınırları içinde bulunan 3 ayrı şirkete ait GSM operatörüne ait 3 farklı baz istasyonu kaldırılıyor. Yükseklikleri ile görüntü kirliliğine neden olan söz konusu istasyonların monte edildiği devasa yükseklikteki direkler Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın girişimleri ile kaldırılarak bire indiriliyor.

 Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “direklerle ilgili olarak vatandaşlarımızdan haklı olarak gelen şikayetleri dikkate alarak ilgili şirketler nezdinde yaptığımız başvurulardan sonuç aldık. Devasa 3 direği kaldırarak, yerine görselliği bozmayacak ölçülerde ve 3 istasyonun görevini tek başına yürütecek bir istasyon kurma çalışmalarına başladık. Günümüz şartlarına uygun ve en son teknoloji ile yapılmış istasyonun kurulum aşamasından sonra mevcut 3 direği kaldırarak görüntü kirliliğine son vereceğiz.” dedi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 13:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BIODUR
HÜSEYİN BIODUR - 8 yıl Önce

bu nedi̇r Allah aşkina böyle..şehri̇n süli̇yeti̇ne tammamen aykirik, teşki̇l edi̇yor...gi̇tsi̇nler yüksek tepelerden bi̇r yer satin alip veya ki̇ralasinlar bu sorun tamamen çöüzülmüş olur...aslinda buna kurulmadan önçe hayir demek lazimdi ..neyse yanliş hesap bağdattadan döner di̇ye bi̇r atatsözün gereği̇ geçde olsa yeri̇ne geti̇ri̇lmi̇ş ama ki̇semn tabi̇..ben olsam orada di̇rek di̇ğe bi̇r şey birakmam...o tek di̇rekden yayilan radyasyonunu yil bazina vurduğunuzda ön cepehesi̇ne gelen alan i̇çeri̇si̇nde ne kadar b,r zarar vereceği̇ni̇de bi̇r uzamana hesap etti̇ri̇ni̇z deri̇m...eli̇n oğlu para kazanacak bende orada radyasyonu i̇çi̇me çekeçeği̇m hemnde ai̇le boyu..oh be ne kadar i̇yi̇...bundan para kazaniyorsan bunun maddi̇ bedeli̇ni̇ede katlanacaksin..ki̇msi̇nki̇ sen mi̇lleti̇n sağliğiyla oynarsin...başkan bu kalan di̇reği̇de hemen söktür....bi̇ri̇ni̇n kaldirmaya güçü ve selahi̇yeti̇ olan ki̇şi̇ olarak i̇ki̇nçi̇si̇ni̇nde ayni gerekçelerle kaldirtmalisiniz.!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER