Başkandan teşekkür mesajı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkandan teşekkür mesajı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, büyük bir coşku ile kutladığımız 1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalinin ardından, festivalin hazırlanmasına ve organizasyona katkıda bulunan, emeği geçen, personel, gönüllü ve katılımcılara festival öncesinde ve festival boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı bir teşekkür metni yayınladı.

            Değerli hemşehrilerim ve misafirler;

Bu yıl birincisini düzenlediğimiz Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalini büyük bir coşku ve katılımla kutlayarak geride bıraktık. Her geçen yıl artarak büyüyeceğine inandığımız organizasyon ve festivalin, kalite ve içerik açısından herkesi memnun ettiği kanısındayım. Takdir edilir ki, uzun ve bir o kadar da zahmetli bir çalışma sonucunda elde edilen bu başarı, sadece belediyemizin değil, Gerze’mizin ve Gerze’ye gönül verenlerin ortak eseridir.

Bu vesile ile Festival Kutlama Komitesiyle 18-24 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz 1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalini başarı ile tamamlamanın haklı gururu ve sevinci içindeyiz. İlkini düzenlediğimiz uluslararası festivalimizin gerçekleşmesinde başta festival süresince bizlerin yanında yer alarak etkinliklerimize katılan İlimiz valisi sayın Dr. Ahmet Cengiz’e, festival çalışmalarımız süresince ve etkinlik içerisinde yer alarak büyük çaba harcayan İlçe kaymakamımız Sayın Metin Kubilay’a, çok büyük özveri ile çalışan komite üyelerimize, üstün gayret gösteren Gerze Belediyesi Personeli’me, her zaman ve özellikler festival süresince halkımızın can ve mal güvenliğini üstün başarı ile sağlayan Gerze Emniyet Müdürlüğü’ne, İlçe Jandarma Komutanlığı’na, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç olmak üzere yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm resmi kurum amirlerine, Festivale katılımları ile bizleri onurlandıran değerli hemşerilerimiz ve ilçemizde ikamet eden sevgili konuklarımız ile yurdumuzun dörtbir yanından, yurt dışından gelen gönül dostlarımıza, dışarıdan gelen çocuklara misafirperverliğin en güzelini gösterip ağırlayan ailelerimize, bütün siyasi partilerimizin ilçe başkanları’na, sivil toplum örgütü olan kooperatif, dernek ve oda temsilcilerine, festivalimize bu güne kadar hiç kesintisiz her türlü destek veren esnafımıza, festivalimize bir şekilde icabet edemeyen ama göndermiş oldukları tebrik mesajları ile yanımızda yer alan herkese, önce şahsım ve tüm Gerze Halkı adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.

Saygılarımla

       Osman Belovacıklı

   Gerze Belediye Başkanı

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER