Başkanlardan Valiye Hoş geldin Ziyareti

Gerze ve Erfelek Belediye Başkanları yeni Valimiz Yavuz Selim Köşger’e makamında hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.

Başkanlardan Valiye Hoş geldin Ziyareti

  Valilik Makamında 04.Haziran 2013 Salı, bugün saat 10.30 da gerçekleşen ziyarette Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek’in yanı sıra Gerze Gündem Haber Genel Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu’da hazır bulundu. Belediye Başkanlarının Vali Köşger’e çiçek sunmalarından sonra, Gerze Belediye Başkanı, Vali Köşger’e Gerze’yi tanıcı kitap ve büroşür ile Gerze’nin simgesi Hacı Kadı Horozunun maketini hediye etti. Vali Köşger’in ilgisini çekmesi üzerine Başkan Osman Belovacıklı hacı kadı horozunun tarihi ve bugünü hakkında açıklamalarda bulundu.

  Konuklarını karşılamasının ardından yapılan sohbette Vali Yavuz Selim Köşger; geçtiğimiz hafta sonu Gerze’yi ve coğrafyasını yakından tanımak amacıyla habersiz bir ziyarette bulunduğunu ve Samsun il sınırına kadar gittiğini belirterek Gerze’nin sahili ve doğasına hayran olduğunu ifade etti. Köşger ayrıca mendirekteki Atatürk resimleri ile 4 büyük takımın logolarından oluşan çizimleri çok beğendiğini sözlerine ekledi.

  Başkanlar daha sonra Vali Köşger’e ilçelerinde devam etmekte olan ve yatırımları ile projeleri hakkında bilgi sundular. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; Gerze kanalizasyon terfi merkezinin ihale aşaması ve gelinen süreç ile ilçemiz Sorkun köyünde keşfedilen Saklıköy şelalelerine ulaşımın sağlanması için gerçekleştirilmekte olan yol yapımı hakkında bilgiler verirken, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ilçesi hakkında genel bilgiler sundu.

  Başkanlar Osman Belovacıklı ve Muzaffer Şimşek; Vali Yavuz Selim Köşger’ e Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü yapmış olması sıfatıyla “Bizim dilimizden en iyi siz anlarsınız” ifadesini kullanarak, belediyeciliğin en üst noktasında bulunmuş biriyle çalışacak olmalarının mutluluğunu ifade ettiler.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2013, 14:50
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER